Haberler

Fenerbahçe Fanatiği Ak Partililer, İl Yönetimini Sıkıntıya Soktu

Genel Seçimler Yaklaşırken AK Parti Ülke Genelinde Olduğu Gibi Aydın'da da Seçim Çalışmalarına Başladı. Bugün Ay-mendo Tesislerinde Yapılan AK Parti 20. İl Danışma Meclisi'nde İl Yönetimi Saat 15.00'te Başlayan Fenerbahçe-ankaraspor Maçı Nedeniyle Zor Anlar Yaşadı.

Genel seçimler yaklaşırken AK Parti ülke genelinde olduğu gibi Aydın'da da seçim çalışmalarına başladı. Bugün Ay-Mendo tesislerinde yapılan AK Parti 20. İl Danışma Meclisi'nde il yönetimi saat 15.00'te başlayan Fenerbahçe-Ankaraspor maçı nedeniyle zor anlar yaşadı.

Saat 13:30 başlayan toplantıda hınca hınç dolu olan salon saat 14:45'te boşalmaya başladı. Saat 15.00'te maçın başlamasıyla birlikte Fenerbahçe fanatiği olan partililerin bir kısmı salonu terk etti. Bu sırada AK Parti Gurup Başkan Vekili Ankara Milletvekili Salih Kapusuz konuşmaya başladı. Solunun boşaldığını gören koyu Galatasaray taraftarı İl Başkanı Mehmet Erdem'in talimatıyla salonun alt katında maç izleyen AK Parti üyesi Fenerbahçe taraftarı partililer toplantı salonuna çağrıldı.

Bir çok partilinin Fenerbahçe-Ankaraspor maçını izlemek amacıyla toplantının yapıldığı binayı terk etmesi nedeniyle AK Parti Gurup Başkan Vekili Salih Kapusuz'un konuşması sırasında boşalan sandalyeler doldurulamadı.

(İK-YK)

01.04.2007 19:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title