Haberler

Fenerbahçe Doğuş, Avrupa Finalini Kaybetti

Güncelleme:

EuroLeague finalinde temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş, Real Madrid'e 85-80 yenilerek Avrupa ikincisi oldu.

THY Euroleague'de Final Four heyecanı final maçı ile sona erdi. Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da devam eden organizasyonda son şampiyon unvanıyla yer alan Fenerbahçe Doğuş, finalde güçlü Real Madrid ile kozlarını paylaştı. Parkeden Real Madrid 85-80'lik skorla galip ayrıldı ve bir numaralı kupanın sahibi oldu.

MELLI'NIN 28 SAYISI YETMEDİ

Nefes kesen maçta gülen taraf olan Real Madrid, 1 numaralı kupayı Euroleague dönemindeki ikinci toplamda da 10. kez kazandı. Üst üste ikinci Euroleague zaferinin kıyısından dönen Fenerbahçe'de Nicola Melli'nin 28 sayısı yenilgiyi önlemeye yetmedi. Real Madrid'de ise Fabien Causeur 17 sayı kaydetti.

ZALGIRIS, CSKA MOSKOVA'YI YENEREK 3. OLDU

Günün diğer maçında ise Zalgiris Kaunas ile CSKA Moskova üçüncülük için bir araya geldi. Zalgiris Kaunas, ilk üç çeyreği üstün götürdüğü ve son çeyreğe 69-48 önde girdiği maçta CSKA'yı 79-77 mağlup etti. Son çeyrekte 29-10 üstünlük kuran ve ciddi bir geri dönüşe imza atan CSKA'nın çabası mağlubiyete yetmedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Fenerbahçe Doğuş Spor Haberler

500

Yorumlar (49)

ŞAPKACI:

GALATASARAYLI OLARAK FENERİ TEBRİK ETMİYORUM HEM NİYE EDİYİM Kİ. BETER OLSUNLAR. AMMA SEVİNDİM DÜN GECE REAL KUPAYI FENER BABAYI ALINCA. GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHTE ŞİKECİLERİ. HARAM PARAYLA BU KADAR.

2
14
yanıtYanıtla
Fenerbahca cumhurıyeti:

kardeş şapkacı git sen şapkanla oyna ;) gidemediğiniz yerler hakkında yorum yapma. . .

yanıt1
yanıt0
GS Lİ:

Tebrilkler ve teşekkürler FB, bu seviyeye gelmek önemliydi.

14
0
yanıtYanıtla
NERDE KALMIŞTINIZ!:

NE GÜZEL CİMBOMA KARŞI BİZİMDE BASKET KUPAMIZ VAR DİYEK DİKLENECEKTİK O DA OLMADI. SAĞLIK OLSUN NE YAPALIM ŞİMDİ KÜREK KUPASIYLA AVUNACAĞIZ.

5
9
yanıtYanıtla
Fenerbahcemmmm:

Be kara cahil basketbolda 2016-2017 sampiyonlar ligi sampiyonu fenerbahcenin oldugundan haberin yok Daha findik beyinli zekasi dusuk

yanıt4
yanıt3
NERDE KALMIŞTINIZ!:

2016-17 DE ŞAMPİYON OLMANIZLA BU KAYBEDİŞİNİZİN NE ALAKASI VAR. SEN BAŞKALARININ AKLIYLA UĞRAŞACAĞINA BİRAZ OKUDUKLARINI ANLAMAYA ÇALIŞ. BEN DEMİŞMİYİM HİÇ BU KUPAYI ALAMADINIZ DİYE. HAA SİZDE BİZİM UEFA KUPASI GİBİ SİTTİN SENE BUNU SÖYLERSİNİZ ARTIK.

yanıt1
yanıt2
Fenerbahcemmmm:

Yuru yoluna anca gidersin ahmak fenerbahce dort Defa final oynadi bir sampiyonluk getirdi muzesine demek oluyorki cincon gibi nerdiyse yirmi yirmi bes yil olmus hala onunla ovunuyorsunuz fenerbahce gibi dort sene final oynayin ondan sonra soz kalabaligi yapin yuru anca gidersin ezik cinconlular

yanıt1
yanıt1
NERDE KALMIŞTINIZ!:

EVET FURKAN HAKLISIN BU FENERBAHÇEMMM YAZAN KİŞİ ÇOK BOŞ. SANA KATILIYORUM GÜLMEKTEN ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN EMİ.

yanıt0
yanıt1
Serkan:

geçen sezon aldık o kupayı aslan kupamız var sen rahat ol sen çık al yiyorsa

yanıt1
yanıt1
gerçekler:

son dakika aykut ve aziz bu maçta kumpas var dediler ve Türkiye Basketbol disiplin kuruluna itirazda bulanacaklarını açıkladılar Cumhurbaşkanıda bu maçta kupmas var dedi disiplin kurulu kara kara düşünüyor ''Türk takmı olsa hemen fener lehine karar verirdik ama uluslararası maçlarda etkmiz yok'' :)

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title