Haberler

Fenerbahçe'de Kura Değerlendirmesi

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanları Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı ve Neşet Yalçın ile Sarı-lacivertli Futbolcu Ali Bilgin, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'nda Eşleştikleri Rakiplerini Değerlendirdi.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanları Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı ve Neşet Yalçın ile Sarı-lacivertli futbolcu Ali Bilgin, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'nda eşleştikleri rakiplerini değerlendirdi.

Asbaşkan Mahmut Uslu, gruptan ikinci takım olarak çıkacaklarını düşündüğünü belirterek, "CSKA Moskova çok iyi bir takım, PSV Eindhoven da çok iyi bir takım. İnter'in durumu ise belli. Kendi evimizde oynayacağımız maçlar çok önemli. Taraftarımızın desteğiyle başarılı olacağımıza inanıyorum. CSKA Moskova ve PSV Eindhoven ile seyircimizin önünde oynayacağımız maçlarda mutlaka başarı sağlayacağımıza inanıyorum. Burada önemli olan İnter. Bu gruptan ikinci takım olarak çıkacağımızı düşünüyorum. Gruptan

çıkmamız Fenerbahçe ve Türk futbolu açısından çok önemli" dedi.

"Yüreğimizle oynarsak başarılı olacağımıza inanıyorum" diyen Asbaşkan Murat Özaydınlı ise, "Şampiyonlar Ligi'nde yer alan takımları birbirinden ayırmadım. Zayıf rakip yok, hepsi kendini kanıtlamış takımlar. Takımların gücü fark etmiyor, çıkıp oyunumuzu oynayacağımızı düşünüyorum. Tüm takımlar güçlü, Fenerbahçemiz de bir çoğundan güçlü. Çıkıp mücadelemizi yapacağız. Yüreğimizle oynarsak başarılı olacağımıza inanıyorum. İlk maçımızı İnter ile oynayacağız. İnter, sezona iyi başlamadı. Ama İnter'in durumu

iyi ya da kötü diye ayırmamak lazım. Kazanmak için çıkacağız. Önemli olan evimizde oynayacağımız maçlar. Taraftarlarımıza çok iş düşünüyor, onların bize destek vermesini istiyoruz. Taraftarlarımızın bize canı gönülden destek vereceğine, taşkınlık yapmadan, takımlarını destekleyeceklerine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Asbaşkan Neşet Yalçın da, Şampiyonlar Ligi'nde gidebilecekleri yere kadar gideceklerini söyleyerek, "Dünyanın en önemli kulüplerinin toplandığı bir platformda yer almak çok önemli. Burada oynamak, burada yer almak, burada kendimizi göstermemiz çok önemli. İlk maçımızı İnter ile oynayacağız. İyi bir başlangıç yaparak ilk maçtan 3 puan ile ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımız ve camiamız bizden, gidebileceğimiz yere kadar gitmemizi istiyorlar. Hep beraber bunu başaracağımızı düşünüyorum" dedi.

Sarı-lacivertli futbolcu Ali Bilgin ise, Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi ve Fenerbahçe camiasını en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek, "Şampiyonlar Ligi'nde yer alan tüm ekipler çok iyi takımlardan oluşuyor. Gruba baktığımız zaman şansımız olduğunu düşünüyorum. Son maçlarda gösterdiğimiz performansı gösterdiğimiz takdirde başarılı olacağımıza inanıyorum. Orada Fenerbahçe'yi ve Türkiye'yi temsil edeceğiz. Bunun bilincindeyiz. Takım olarak Fenerbahçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek

için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

(İY-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title