Haberler

Fenerbahçe'de Gaziantepspor Mesaisi Sürüyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 19.Haftasında evinde Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 19. Haftasında evinde Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Sol arka adalesinde zorlama tespit edildiği için dün yapılan antrenmanda takımdan ayrı çalışan Özer Hurmacı, çalışmaların tamamında takımla birlikte çalıştı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00'de başlayan ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 4 gruba ayrılan oyuncular,

5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından dar alanda hücum ve defans organizasyonları çalışan oyuncular antrenmanı yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

Sakatlıkları bulunan Selçuk Şahin ile sağ arka adalesinde zorlama tespit edilen Berk Elitez antrenmana katılmazken, sağ arka adalesinde ağrı hisseden Bekir İrtegün ise tedbir amaçlı idmanda yer almadı. Bu oyuncuların tedavi ve çalışmalarına tesislerde devam edildi.

Öte yandan Sezer Öztürk, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde yaptığı takımdan ayrı çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, Afrika Uluslar Kupası maçları için Senegal Milli Takımı'na giden Issiar Dia ile U18 Futbol Milli Takımıyla Rusya'nın St. Petersburg şehrinde düzenlenen Valentin Granatkin Turnuvası'na katılan Recep Niyaz antrenmanda yer almadı.

Sarı-lacivertli ekip, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Can Bartu Tesisleri Gaziantepspor Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title