Haberler

Fener'in Kaybı Büyük

Mehmet Topal, Ezeli Rakiplerinin Yarışta Kendilerini İlk Zorlayacak Ekip Olacağını Söyledi, "Ancak, Mehmet Aurelio Gibi Büyük Bir Silahı Kaybettiler. Onun Yerini Zor Doldururlar" Dedi.

Mehmet Topal, ezeli rakiplerinin yarışta kendilerini ilk zorlayacak ekip olacağını söyledi, "Ancak, Mehmet Aurelio gibi büyük bir silahı kaybettiler. Onun yerini zor doldururlar" dedi.

GALATASARAY’ın orta sahasındaki büyük silahı Mehmet Topal son 4 hazırlık maçında alınan 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetin kimseyi aldatmaması ve endişelendirmemesi gerektiğini söyledi. Şampiyonlukta bu sezon çok çekişmeli bir tablo yaşanacağını ifade eden genç oyuncu, "Fenerbahçe oturmuş kadrosuyla en ciddi rakibimiz. Ama, Aurelio gibi bir silahı kaybettiler. Onu ararlar" derken, Beşiktaş ile Trabzonspor’un da yarışta olacağını ifade etti.

Sarı kırmızılı takımda taşların zamanla yerine oturacağını dile getiren Mehmet, "Galatasaray gerçekten geçtiğimiz yıldan çok daha iyi durumda. Bunu lig başladığında herkes görecek. Kimse şimdiden yorumlarda bulunmasın" dedi. İlk olarak Almanlar’ın bile Galatasaray’ı transferde tercih etmesine şaşırdığı Fernando Meira’nın kalitesini daha ilk çalışmada belli ettiğini belirten milli oyuncu, "Portekizli yıldız gerçekten çok iyi bir transfer. Saha içinde de tecrübesini ve kalitesini belli eden bir futbolcu. Biz daha bunu ilk antrenmanlarda gördük. Herkes Meira’nın kalitesini zamanla daha da iyi anlayacak" diye konuştu.

Meira çok kaliteli

Meira’nın transferinin özellikle orta saha oyuncuları için büyük bir avantaj olduğunu kaydeden Mehmet, "Eskiden geriye gidip top alıyorduk. Eminim ki Meira bizim yükümüzü hafifletecek. Hem benim için hem de orta sahadaki görev alan arkadaşlarımız için artı bir güç olacak. Biraz daha ofansif oynamamızı sağlayacak" dedi. İyi bir kadroya sahip olduklarını dile getiren Mehmet Topal şöyle devam etti: "Takıma gerçekten bu sezon çok iyi transferler yapıldı. Yeni gelen isimler G.Saray’ın kalitesini daha da arttırdı. Bu sene daha iyiyiz. Ama rakibimiz F.Bahçe de iyi transferler yaptı. Bunu göz ardı etmiyoruz. Bu sene de yarış kolay olmayacak. Ancak benim görüşüm Fenerbahçe Mehmet Aurelio’nun Real Betis’e gidişiyle bir kayba uğradı. Aurelio gerçekten iyi ve önemli bir futbolcu. Yeri zor dolar.

İlk maçta bitiririz

Şampiyonlar Ligi’nde gruplar öncesi S.Bükreş gibi bir engel var önümüzde. Romanya’nın en güçlü ekiplerinden biri. Ancak biz ilk maçta Ali Sami Yen Stadı’nda bu yolun büyük bir kısmını bitirmek istiyoruz. Rakipten korkmuyoruz, çekinmiyoruz, hafife de almıyoruz. Everton’ın bana talip olduğu uzun süredir konuşuluyor. Ancak her zaman söyledim, yine söylüyorum. Kulübümle 2010 yılına kadar sözleşmem var. Ve Galatasaray benim ailem, yuvam gibi. Bana ’Git’ demedikleri sürece G.Saray’a hizmet etmekten gurur duyarım."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title