Haberler

Felçli Gence Uzay Terapili Çözüm

Sahilden Koşarak Denize Atlayan Kemal Kılıç (17), Sığ Suda Başını Kuma Çarpınca Boynu Kırılıp Felç Geçirdi.

Sahilden koşarak denize atlayan Kemal Kılıç (17), sığ suda başını kuma çarpınca boynu kırılıp felç geçirdi.

Özel bir rehabilitasyon merkezinde "uzay terapisi" olarak adlandırılan "Therasuit" tedavisi gören ve 7 ay sonra yeniden yürümeye başlayan amatör futbolcu Kılıç, tekrar sahalara dönmek istiyor.

AYDIN Amatör Süper Ligi’nde mücadele eden Aydın Belediyespor oyuncusu Kemal Kılıç (17), geçen haziran ayında tatil yaptığı Kuşadası Davutlar’da deniz kazası geçirdi. Vestel Manisaspor’ın altyapısından kendisine gelen teklifle sevinçten havalara uçan Kılıç, mutluluğunu paylaştığı ailesiyle birlikte 2 Haziran 2007’de denize girmek için sahile indi. Sahilden koşarak denize atlayan Kemal Kılıç, sığ suda başını kuma çarptı. Söke Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kılıç’ın boynunda kırıklar oluştuğu ve felç geçirdiği belirlendi.

Boynundan ameliyat olan, 3,5 ay hastanede yatan Kılıç’ın ailesi, oğullarını yeniden yürürken görmek için çırpınıp durdu. Kılıç ailesi, uzay terapisi olarak adlandırılan "Therasuit" tedavisinin oğulları için bir umut olduğunu öğrenince, bu tedaviyi uygulayan Bursa’daki Özel Bilgiç Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne başvurdu.

AZİMLE FELCİ YENDİ

Özel tedavi programına sokulan Kılıç, burada masaj, vücuda sıcaklık uygulaması, özel Therasuit kıyafetiyle halatlarla bağlandığı kafes içi egzersizleri, paralel barda yürüme ve pedal çevirme gibi tedavi yöntemlerinin ardından, ikinci hafta koltuk değneğiyle üçüncü hafta ise kendi başına yürümeyi başardı. Yaşadığı talihsiz kazayı bir an olsun aklından çıkaramadığını belirten Kılıç şunları söyledi:

"Sezonun bitmesine iki hafta kalmıştı. Vestel Manisaspor’un alt yapısına transfer olacaktım. Çok mutluydum ama o kaza bir anda beni yatağa düşürdü. Şimdi yeniden yürümeye başladım. Gücümü toplayabilirsem yeniden sahalara dönmek istiyorum."

body,td,th {

font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;

font-size: 12px;

}

.yorumpuan-yd-bg { border:1px solid #f6f0db; background:#fffff7; padding:1px; }

.yorumpuan-yd-text { font-size:11px; color:#2c2405; height:20px; font-weight:bold; }

.yorumpuan-1 { background:#cc0000; height:20px; width:50px; text-align:center; }

.yorumpuan-1-link { font-size:11px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#ffffff; }

.yorumpuan-2 { background:#ff0000; height:20px; width:50px; text-align:center; }

.yorumpuan-2-link { font-size:11px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#ffffff; }

.yorumpuan-3 { background:#9d852e; height:20px; width:50px; text-align:center; }

.yorumpuan-3-link { font-size:11px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#ffffff; }

.yorumpuan-4 { background:#05b100; height:20px; width:50px; text-align:center; }

.yorumpuan-4-link { font-size:11px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#ffffff; }

.yorumpuan-5 { background:#037e00; height:20px; width:50px; text-align:center; }

.yorumpuan-5-link { font-size:11px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#ffffff; }

.yorumpuan-none { background:#c3c3c3; height:20px; width:50px; text-align:center; }

.yorumpuan-3-none { font-size:11px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#ffffff; }

.yorumpuan-yuzde-1 { font-size:11px; background:#fbf3d7; color:#685920; height:20px; text-align:center; }

.yorumpuan-yuzde-2 { font-size:12px; background:#fbf3d7; color:#2c2405; height:20px; font-weight:bold; text-align:center; font-family:Georgia, "Times New Roman", Times, serif; }

 

Yorumlarınızı Yazınız

Bu haber hakkında henüz yorum yok

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title