Haberler

Ev Yangını

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yangının cep telefonuyla çekilmiş görüntüleri- İtfaiyenin müdahelesi Eskişehir'de ev yangını- Bir evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü Eskişehir'de bir evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yangının cep telefonuyla çekilmiş görüntüleri- İtfaiyenin müdahelesi Eskişehir'de ev yangını- Bir evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü Eskişehir'de bir evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Alınan bilgiye göre, Yeşiltepe Mahallesi 8888 Sokak'ta yalnız yaşadığı öğrenilen Gökhan Ö'ye (29) ait evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Bu sırada evden patlama sesi duyuldu.İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliğini alarak durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında ev kullanılamaz hale geldi.Polis, yangın olayı ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Yeşiltepe Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title