Haberler

Eston Şehir Koru 2018'e kampanya ile başladı

ilandır
Güncelleme:

Eston Şehir Koru, yeni ve olay yaratacak bir kampanyaya start verdi. Bahçeşehir lokasyonunda yer alan en güzel projelerden biri olan Eston Şehir Koru projesinde, lansmana özel fırsatlar açıklandı. %5 Peşinat ve 5.500 TL'den başlayan taksit seçenekleriyle 2018 Yılına Eston Şehir Koru oldukça avantajlı fırsatlarla başladı.

Doğayla iç içe yaşamanın mümkün kılındığı Eston Koru Şehir projesinde %5 peşinatın verilmesinin ardından, %50 banka kredisi ve %45 ara ödeme şartları ile geçerli olacak kampanyada konutların hızla tükenmesi bekleniyor.

Eston Koru Şehir projesinin en büyük avantajları ise içerisinde bir çok aktiviteye imkan sunuyor olması. Proje dahilinde büyük meydanlar, korular, nostaljik açık hava sineması, amfi tiyatro, meyve bahçeleri, hayvanlara özel parklar ve oyun alanları bulunması projeyi çok daha cazip hale getiriyor. Eston Koru Şehir içerisinde satışa sunulan konut ve ticari alanlar ise şu şekilde:

Villalar, Katlı Villa, 5 Katlı Konaklar, 7 ve 8 katlı koru evleri ile toplamda bin 90 konut, 90 dönüm yeşil alan, 215 dönüm yaşam alanı, 25 dönüm aktivite ve oyun alanı, 3 bin metrekare spor ve güzellik alanı, 7 bin metrekare ticaret alanı ve 31 adet ticari faaliyetlerin yürütülebileceği işyeri bulunmakta.

Eston Koru Şehir Lokasyonu itibariyle oldukça kazançlı bir proje. Eston Koru Şehir Bahçeşehir lokasyonunda yer alan bir projedir. Bahçeşehir genellikle seçkin, eğitimli ve elit kesimin yoğunlukla yaşadığı bir bölge. Dolayısıyla Eston Koru Şehir projesi geleceğe yatırım yapmak isteyenler için oldukça avantajlı bir proje. Projedefirsat.com 'da yer alan habere göre; Eston Koru Şehir projesinin bir diğer özelliği ise Avrupa Şehircilik Ödülü'ne layık görülmüş olması. Bu da prim potansiyelinin oldukça yüksek olduğunu göstermekte. Proje kapsamında satışa sunulacak olan daireler 2+1'den başlayarak, 3+1, 4+1 ve 5+1 gibi seçenekler bulunmakta. En küçük dairenin büyüklüğü 126 metrekare iken projenin metrekare satış fiyatı ise 5500 TL'den başlamakta. Kendi bahçesine sahip olan evler ise 900.000 TL ile 1.5 Milyon TL arasında değişkenlik gösteriyor.

Katlanarak artan en kazançlı yatırım
ESTON ŞEHİR KORU, seçkin, çalışan ve eğitimli nüfusun yoğun olduğu Bahçeşehir'de, geleceğe yatırım yapma şansı sunuyor. Avrupa Şehircilik Ödülü'ne sahip ve yüksek prim potansiyelinin yanı sıra ticari imkânlarıyla da dikkat çeken ESTON ŞEHİR KORU'da yapılacak yatırım her gün katlanarak değer kazanacak. 2019'un ikinci yarısında tamamlanması planlanan proje 2+1'den başlayarak 5,5+1'e kadar uzanan geniş bir yelpazede konut tipleri 5 bin 500 TL metrekare fiyatıyla satışa sunuldu. En küçük daire 126 metrekare ve 640 bin TL'den satılacak. Bahçeli evlerin fiyatı 900 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.

Bahçeşehir Advertorial Haberler Advertorial Sondakika Advertorial Haberler

title