Haberler

Eskişehir Tse Müdürü Kaynarca Başkan Saraoğlu'nu Ziyaret Etti

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Eskişehir Müdürü İsmail Kaynarca ve Kütahya TSE Temsilcisi Erhan Özger Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Eskişehir Müdürü İsmail Kaynarca ve Kütahya TSE Temsilcisi Erhan Özger Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'nu makamında ziyaret etti.

TSE Eskişehir Müdürü İsmail Kaynarca, TSE'nin 2012 yılından bu yana ülke genelinde asansörlerin yıllık ve periyodik bakımlarını yaptığını ve bu konuda Başkan Saraoğlu ile bilgi alışverişi yaptıklarını ifade etti.

Başkan Saraoğlu, "TSE Eskişehir Müdürü İsmail Kaynarca ile kent içerisindeki mevcut asansörlerin yıllık ve periyodik bakımlarının Enstitü tarafından yurt genelinde yapıldığını ve kurumlarla protokol yapılarak bu bakımların üstlenildiği konularında bilgi alışverişi gerçekleştirdik. Konu hakkında bizi bilgilendiren ve ziyaret eden TSE Eskişehir Müdürü İsmail Kaynarca'ya teşekkür ederim" dedi.

Ziyarette karşılıklı plaket takdim edildi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmed Ali Saraoğlu Eskişehir Kaynarca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title