Haberler

Eskişehir'de Yerel Yönetimler

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi, Bakımsız Trafoları Çeşitli Figürlerle Boyayarak Eve Benzetti.

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi, bakımsız trafoları çeşitli figürlerle boyayarak eve benzetti.

Geçen yıl başlatılan çalışmalarla trafolardaki görüntü kirliliğini ortadan kaldıran belediye, havaların ısınmasıyla çalışmalarını hızlandırdı. Özellikle bakımsız kaldığı için görüntü kirliliğine sebep olan trafolar, çeşitli figürlerle süslendi. Her trafoya farklı şekilde boyanarak, yeşille bütünleşen görünümler kazandırıldı. Tepebaşı Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar neticesinde, bugüne kadar 115 trafoya dış cephe güzelleştirmesi yapılarak, ev şekli verildi. Bazı trafolara ise, manzara ve çizgi film kahramanlarının resimleri çizildi. Ressamlar Ahmet, Serdar ve Arif İpekçi'nin birlikte yürüttüğü çalışmaların, bu yıl sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiği bildirildi.

Bölgelerinde bulunan trafoların büyük bir kısmının dış cephe güzelleştirmesinin tamamlandığını söyleyen Tepebaşı Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu, "Hedefimiz, bizden sonraki nesillere daha çağdaş, yaşanabilir ve en önemlisi daha yeşil bir çevre bırakabilmektir. Bunun için her birimiz üzerimize düşen görevi yapmalıyız. Bu yöndeki çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz" dedi.

(HÖ)

09.04.2007 16:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title