Haberler

Eski Çorum DYP ve DTP İl Başkanı Cerit'in Cenazesi Toprağa Verildi

Çorum'da, Doğruyol Partisi (DYP) ve Demokrat Türkiye Partisi'nin (DTP) İl Başkanlığı Görevlerinde Bulunan ve Dün Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Vefat Eden Saffet Cerit'in Cenazesi Toprağa Verildi.

Çorum'da, Doğruyol Partisi (DYP) ve Demokrat Türkiye Partisi'nin (DTP) il başkanlığı görevlerinde bulunan ve dün geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Saffet Cerit'in cenazesi toprağa verildi.

Dün sabah saatlerinde Ulukavak Mahallesi'ndeki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Saffet Cerit'in (74) cenazesi, saat 10.30'da, Devlet Hastanesi morgundan alınarak Ulucami'ye getirildi.

Çorum'da siyaset alanında aktif görev alan ve uzun bir süre DYP İl Başkanlığı görevini üstlenen, siyasi hayatının son bölümünde de DTP'nin kurucu İl Başkanlığı görevini yürüten Cerit'in cenazesi, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Hıdırlık Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Çorum'un tanınmış kişilerinden olan Cerit'in cenaze törenine, ailesi, yakınları, Vali Yardımcısı Murat Soylu, İl Emniyet Müdürü İsmail Karaman, siyasi parti ile başkanlarının yanı sıra eski İçişleri Bakanı, eski TBMM Başkanı ve DTP'nin kurucu üyelerinden İsmet Sezgin de katıldı.

(ÖK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title