Haberler

Eşcinseller Federasyon Kupası

Tımes Eurovısıon 'Eşcinseller Federasyon Kupası' İlan Etti. Kenan Doğulu İçin İse Kızdıracak İmada Bulundu.

TIMES EUROVISION 'EŞCİNSELLER FEDERASYON KUPASI' İLAN ETTİ. KENAN DOĞULU İÇİN İSE KIZDIRACAK İMADA BULUNDU.

Eurovision yarışması dış medyada geniş yer vurdu. Ancak daha çok eleştiri tarzında. Öne çıkan doğu bloku ülkelerin 'çeteciliğe varan işbirliği' oldu.

Bu yorumlar içinde dikkat çeken ise Times'in yaptığı tanımlamaydı. Times yazarı Robbie Millen, 'Eurovision Şarkı Yarışması dünya çapında, eşcinsellerin Federasyon Kupası'na dönüştü' iddiasında bulundu.

Bu noktada sözü Türkiye'ye getiren Times yazarı, Kenan Doğulu hakkında kızdıracak bir imada bulundu;

'Gerçi aynası aksinin kanıtıydı ama, Türkiye'nin Ricky Martin'e yanıtı olduğu yönündeki yanlış bir algılamaya karşın, kalçalarını kıpırdatıp, hoplayıp sıçrayarak dans eden Kenan Doğulu'yu seyretmek eğlenceli değil miydi? Eğer Kenan Doğulu, Türkiye'nin Ricky Martin'e yanıtıysa, Türkler soruyu da yanlış duydular demektir.'

GUARDİAN; TÜRK DİASPORASI

Guardian ise ilk beş ülke içinde, nüfusu Ortodoks Hristiyan ya da eski Komünist olmayan tek ülkenin Türkiye olduğunu belirtiyor.

Guardian yazarı Janine Gibson ise 'Blok oylar sonucu, Balkan ülkeleri ve Türk diasporası hakkında biraz bilgi sahibi herkes, yarışmanın sonucunu önceden kestirebilir' iddiasında bulundu.

'Biz oyunu elbette kurallarına göre oynadık, burada halk oyunu, pek de arka bahçemizde sayılamayacak Türkiye'ye verdi. Diğer ülkelerin çoğuysa doğrusu hile yaptılar. Sadece geçmişte bir dönem Birleşik Krallık'ın parçası olan İrlanda ve eski sömürgemiz Malta bizi destekledi. Bu durumda Avrupa'yı, İngiliz Uluslar Topluluğu'nu da kapsayacak şekilde güneye doğru genişletmek gerek.'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title