Haberler

Erzurum - Tutuklu Başsavcı Cihaner Vip'Ten Geçirildi

İrtica ile Mücadele Eylem Planını Erzincan'da Uygulamaya Koydukları İddiasıyla Hakkında 'ergenekon Silahlı Terör Örgütüne Üye' Olmaktan Dava Açılan ve Tutuklu Bulunan İlhan Cihaner, Yargıtay 11'inci Ceza Mahkemesi'nde Hakkında 2007 Yılında 'görevi Kötüyü Kullanma ve Evrakta Sahtecilik' Suçundan Açılan Davanın 2'nci Duruşmasına Katılmak Üzere Ankara'ya Gitti. İlhan Cihaner'in Uçağa Binmeden Önce Erzurum Havaalanı'nda Vip Salonunda 30 Dakika Bekledi.

İrtica ile mücadele eylem planını Erzincan'da uygulamaya koydukları iddiasıyla hakkında 'Ergenekon silahlı terör örgütüne üye' olmaktan dava açılan ve tutuklu bulunan İlhan Cihaner, Yargıtay 11'inci Ceza Mahkemesi'nde hakkında 2007 yılında 'Görevi kötüyü kullanma ve evrakta sahtecilik' suçundan açılan davanın 2'nci duruşmasına katılmak üzere Ankara'ya gitti. İlhan Cihaner'in uçağa binmeden önce Erzurum Havaalanı'nda VİP salonunda 30 dakika bekledi.

Yargıtay 11'inci Ceza Mahkemesi'nde görülücek duruşmaya katılacak olan İlhan Cihaner, Erzurum H Tipi Kapalı Cezaevi'nden sivil güvenlik görevlileri tarafından cezaevine ait beyaz bir minibüsle saat 20.30 sıralarında Erzurum Havaalanı'na getirildi. Burada VİP salonuna alınan İlhan Cihaner, yaklaşık 30 dakika bekledi. Basın mensuplarının havalanında olduğunun farkedilmesi üzerine VİP çıkışında görevliler, ışıkları söndürdü. Bu sırada VİP'ten çıkan Cihaner, koşar adımlarla beyaz minibüsle uçağın yanına kadar götürüldü. Üzerinde siyah takim elbise, beyaz gömlek ve kravatı bulunan Cihaner, minibüsten indikten sonra da koşar adımlarla merdivenlerden çıkarak Erzurum-Ankara seferini yapan Anadolu Jet'e ait uçağa bindi. Yolcuların daha önce alındığı uçak saat 21.05'te Ankara'ya hareket etti.

İlhan Cihaner, 2007 yılında hakkında 'Görevi kötüyü kullanma ve evrakta sahtecilik' suçundan açılan ve Yargıtay 11'inci Ceza Mahkemesi'nde yarın görülen davanın 2'nci duruşmasına katılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title