Haberler

Erzurum'da 'Okul Servisleri Bilgilendirme' Toplantısı (fotoğraflı

Erzurum'da, Okul Servisi Şoförleri ve Araç Sahipleri Düzenlenen Toplantıyla Bir Araya Geldi

Erzurum'da, okul servisi şoförleri ve araç sahipleri düzenlenen toplantıyla bir araya geldi.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Polisevi'nde düzenlenen, 'Okul Servisleri Bilgilendirme Toplantısı'na, Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Daire Başkanı Amir Badur, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ve Koruma Hizmetlerinden Sorumlu Müdür Yardımcısı Yavuz Bal, Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü Suat Özdemir, okul servisi şoförleri ve araç sahipleri katıldı.

Trafik Tescil Denetleme Şube Müdür Yardımcısı Yakup Çolak, trafik kazalarıyla ilgili slayt gösterisi ve MOBESE kameralarından alınan görüntüleri izleterek, şoförleri bilgilendirdi. Okul servisi plakaları ve Öğrenci Servisi Derneği hakkında yeterince bilgi sahibi olmadıklarını ileri şoförlerle, dernek yetkilileri arasında zaman zaman tartışma yaşandı.

Ayrıca, toplantıda, Toplu Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından okul servisleri için hazırlanan ve trafik kontrol hizmetlerinde araçlarda kullanılması planlanan belge de basına tanıtıldı.

(CD-AYZ-ÜNS) - ERZURUM

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title