Haberler

Erzurum Bakan Akdağ'ın Asker Aileleriyle Diyalogları

Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı'nda bayramlaşma programında askerlerin aileleri ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ arasında telefonda ilginç diyaloglar yaşandı.

Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı'nda bayramlaşma programında askerlerin aileleri ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ arasında telefonda ilginç diyaloglar yaşandı. Kendi telefonu ile aradığı Jandarma Er Serkan Koyun'un eşi Nadire Koyun telefondaki kişinin Sağlık Bakanı olduğuna inanamayınca görüntülü aramasını istedi.

Ramazan Bayramını geçirmek için memleketi Erzurum'a gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Jandarma Bölge Komutanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Bakan Akdağ kendi cep telefonu ile üç askerin ailesini arayarak sürpriz yaptı. Asker yakınlarının telefonlarını cep telefonuna kaydeden Bakan Akdağ, ilk olarak Jandarma Er Kadir Kahrıman'ın babasını aradı. Facetime üzerinden nasıl arayacağını yanındakilere sora Bakan Akdağ, Jandarma Bölge Komutanı'nın Tümgeneral Güray Alpay'ın önerisi ile WhatsApp üzerinden görüntülü arama yaptı. Kadir Kahrıman'ın Bayburt'ta yaşayan babası telefona cevap vermeyince Recep Akdağ anne Esengül Kahrıman'ı aradı. Esengül Kahrıman'ın bayramını kutlayan Recep Akdağ, "Esengül hanım keyfimiz çok iyi. Burada su böreği, sarma, dolma, çiğ köfte, çay var. Orada olsaydı anca bu kadar olur" dedi. Daha sonra Manisalı Salih Zeyrekerler'in babası Ali Zeyrekerler'i yine görüntülü arandı. Anne Esma Zeyrekerler oğlunu görünce duygulanındı. Sağlık Bakanı Akdağ, cep telefonu kamerası ile bayram sofrasını Zeyrekerler ailisene gösterdi. Akdağ, "Esma Hanım ağlama buradaki sofrayı görsen sizde öyle yok. Delikanlı ile götürecez bunları. Benim göbeğim olduğu için yemiyorum onlara ikram ediyorum" demesi gülüşmelere neden oldu. Son olarak bir yıllık evli olan Serkan Koyun'un Antalya'da yaşayan ve tıbbi sekreter olan eşi Nadire Koyun'u arayan Bakan Akdağ, bayramını kutladı. "Ben Sağlık Bakanı Recep Akdağ" deyince "Gerçekten mi?" diye soran Nadire Koyun, konuştuğu kişinin bakan olduğuna önce inanmadı. Nadire Koyun'a "Facetime var mı, görüntülü görüşebiliriz" diyen Akdağ'a asker eşi "Evet çok iyi olur. Ben açıkcası çok inanamadım da görüntülü olursa daha iyi olur, iki dakika sonra arayın beni" deyip telefonu kapattı. Asker eşi ile Bakan Akdağ arasında geçen bu konuşma protokoldekileri kahkahaya boğdu. İnternet çekmeyince görüntülü konuşma gerçekleşemedi Bakan Akdağ, "Sesle idare edeceksin artık" deyip Serkan Koyun'u eşi ile görüştürdü. Bakan Recep Akdağ, down sendromlu Uğur Laçin'in istediğini de kırmayarak baba Lütfü Laçin'i aradı. 'Beleş Mehmet' lakaplı Uğur Laçin kardeşi için Bakan Akdağ'dan iş istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzurum Akdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title