Haberler

Erzincan: Erzincan'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı

Erzincan'ın Akyazı Beldesi'nde Bir Otomobilin Mıcırlı Yolda Takla Atması Sonucu Meydana Gelen Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 4 Kişi Yaralandı.

Erzincan'ın Akyazı Beldesi'nde bir otomobilin mıcırlı yolda takla atması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Erzincan'a bağlı Akyazı Beldesi Ekşisu mesire alanındaki kaplıca mevkiinde saat 14.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Ekşisu mevkiinden Erzincan istikametine seyir halindeki İbrahim Karakuş yönetimindeki 24 DZ 086 plakalı otomobil, sürücünün aracı yolun kenarındaki mıcıra kaptırması sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Kazada, hurdaya dönen araçtan yaralı olarak çıkarılan sürücü İbrahim Karakuş ile Pınar Bak, Sevgi Bak, Mehmet Kırat, Seçkin Gülinay (21) ve Gül Yıldırım (22) ambulanslarla Erzincan Devlet Hastanesi ve 13 Şubat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan Seçkin Gülinay yolda, Gül Yıldırım ise yapılan bütün müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti. Diğer yaralıların hastanedeki tedavileri devam ediyor.

Kazada ölen Gül Yıldırım ile yaralılar Sevgi ve Pınar Bak'ın bir dönem Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu'nda kaldıkları ve 18 yaşını doldurdukları için kendi istekleriyle değişik tarihlerde yurttan ayrıldıkları öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title