Haberler

Erzincan'da Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu

Vali Abdurrahman Akdemir ve eşi Sema Akdemir'in, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 90'ncı yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenledikleri resepsiyon geniş bir katılımla gerçekleşti.

Vali Abdurrahman Akdemir ve eşi Sema Akdemir'in, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 90'ncı yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenledikleri resepsiyon geniş bir katılımla gerçekleşti. Erzincan Emniyet Müdürlüğü Polisevi'nde Vali Abdurrahman Akdemir ve eşi Sema Akdemir'in ev sahipliği yaptığı resepsiyona, 3'ncü Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, il protokolü, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, mülki ve askeri erkan ile davetliler katıldı. Resepsiyonda, Vali Akdemir ve eşi ile birlikte davetlileri kapıda karşılayarak tebrikleri kabul etti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırlanan dev pasta Vali Akdemir, 3'ncü Ordu Komutanı Org. Ümit Dündar ve Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır tarafından kesilerek davetlilere ikram edildi. Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu havai fişek gösterisinin ardından son buldu. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Akdemir 29 Ekim Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title