Haberler

Erkek Beklerken Kız Çocuğu Olduğunu Öğrenen Cani Baba, Bebeği Poşete Koyup Uçurumdan Attı

Güncelleme:

Çin'de erkek çocuk bekleyen cani baba, doğan çocuğunun kız olduğunu öğrenince bebeği naylon poşete koyarak uçurumdan aşağı attı.

Çin'de erkek çocuk sahibi olmak isteyen baba, doğan çocuğunun kız olduğunu öğrenince bebeği naylon poşete koyup kayalık bir yerden ağaçlık alana attı.

Erkek Beklerken Kız Çocuğu Olduğunu Öğrenen Cani Baba, Bebeği Poşete Koyup Uçurumdan Attı

SORGUDA İTİRAF ETTİ

Akıllara durgunluk veren olay Çin'de yaşandı. Hastane görevlileri, doğudan sonra bebeğin bırakıldığı yerde olmadığını fark etti. Bunun üzerine doktor ve hemşireler olayı polise bildirdi. Polis, ismi Li olarak açıklanan babanın çocuğunu kaçırmış olduğundan şüphelendi. Polis tarafından sorguya alınan baba kızını kayalık bir yere çıkarak lardan aşağı attığını itiraf etti.

Erkek Beklerken Kız Çocuğu Olduğunu Öğrenen Cani Baba, Bebeği Poşete Koyup Uçurumdan Attı

BEBEK SAĞ OLARAK BULUNDU

Polis, cani babanın sorguda yaptığı itirafla ağaçlık bölgede arama yaptı. Yapılan aramada, yeni doğan bebek bir ağacın dallarına asılı halde, sağ olarak buldu. Durumu iyi olduğu belirtilen bebek, annesine teslim edilirken tutuklanan baba ise polise erkek çocuğu sahibi olmak istediğini doğan bebeğin kız olduğunu görünce böyle bir şey yaptığını söyledi.

Erkek Beklerken Kız Çocuğu Olduğunu Öğrenen Cani Baba, Bebeği Poşete Koyup Uçurumdan Attı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti 3.Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (47)

Cem:

Erkek olunca ne oluyo arkadaş ne oluyo??? Artısı ne? Örümcek beyinliler

25
3
yanıtYanıtla
ÖFFF:

ZAMAN GÖSTERDİ Kİ CENNET UCUZ OLMADIĞI GİBİ CEHENNEMDE LUZÜMSUZ DEĞİLDİR. CENNET ADAM İSTEDİ GİBİ CEHENEMDE ADAM İSTER

23
2
yanıtYanıtla
ŞAŞKIN:

CEHENNEM DAHA ÇOK ODUN İSTİYOR BUNLAR O ODUNLAR . .

yanıt10
yanıt1
FERHAT:

ALLAHIM BU NASIL VİCDAN YA BEN COCUGUM ÖKSÜRSE AKLIM CIKIYO BNLAR NASIL BÖYLE OLABILIYORLAR

23
1
yanıtYanıtla
Emekli48:

Erkek çocuğu doğuran kim acaba diye hiç düşünür mü böyle geri zekalılar. Bizde de çok böylelerinden. Erkek olmadı diye karıyı boşayanlar, ikinci karıyı alanlar. Kendise de bir kadın olduğu halde bizim gelin kız doğurganı diyen kaynanalar. Benim sülalemi soyadımı yaşatacak bir erkek çocuk bulamadınız diyen dedeler. Sanki kadınlar tercih ediyor cinsiyeti. Tabi tüm bunları insanları dilediği cinsiyette yaratan Allah soracak hesap gününde.

23
1
yanıtYanıtla
ANNELERE SAYGI:

BYN X e neden böyle hışımla saldırıyorsunuz ki . Bayan , kızlarından hoşnut olduğunu , onlara olan sevgisini aynı abartıyla anlatmış . Ne var bunda ? Keşke her kes bu anne gibi evlatlarını seve bilse . Evden kovanı da döveni de duyuyoruz ve görüyoruz. . . Neyse . BYN X gibi anneler eli öpülesi kişilerdir . Türkiye anneleri de başka ülke annelerine benzemez , bunu da kabul edelim . . . ANNELERE LAF YOK . . . . .

4
18
yanıtYanıtla
ANNELERE SAYGI:

Yahu 58 , izanı ne kadar kıt bir insansın . . . Bayan , o canice hareketi yapan kişiye sesleniyor . Senin nerene dokundu bu laf . Okuyorsun , okuduğunu da anlamıyorsun . Kusura bakma da bu sözleri yazmak zorun da bırakıyorsun . . . Senin için de fesatmış , neden , başka bir anne duygularını yazamaz mı ? da bana BYN X diyorsun . Sana bu laf neden bu kadar dokundu onu da anlamıyorum SİVASLI kardeşim . . . Hayret !!!!

yanıt3
yanıt6
Adınızı Yazın:

hayvan bile bebegini atmıyor hayvanlar bunun yanında melek kalır

18
1
yanıtYanıtla
BYN X:

Sen nasıl bir insansın ya sen erkeksin de ne oldu kız çocuklarına kurban ol sen tek tırnağını yaratamıyoruz haşa arayan o kadar çok insan var ki 2 kızım var rabbimin izniyle 100 erkek çocuğu olsa değişmem pislik nasıl vereceksin onun günahını

10
7
yanıtYanıtla
BYN X:

1 asıl hadsiz sizlersiniz ben cümlenin sonuna SEN dedim yani o adama ve onun gibilere kurban olun siz kızlara dedim 2 siz kendinizle çelişiyorsunuz burada siz tam bir erkek delisi olduğunuzu belli ediyorsunuz ve saldırıya geçmişsiniz ben kızının yerine erkek evlat verseler 100 tanesine değişmem dedim gözünüzle okuyup beyninizle karar verseydiniz keşke siz de. Bugüne kadar lafımı bilerek konuştum çok şükür noktaaaaaa

yanıt2
yanıt4
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title