Haberler

Ünlü Futbolcu Erkan Zengin, Türkiye'ye Dönüyor

Güncelleme:

İsveç takımlarından Hammarby ile sözleşmesi sona eren Eskişehirspor'un eski futbolcusu Erkan Zengin, "Süper Ligden 4 takımla görüşüyorum. Türkiye'ye döneceğim." dedi.

İsveç Süper Ligi takımlarından Hammarby ile sözleşmesi sona eren Eskişehirspor'un eski futbolcusu Erkan Zengin, Türkiye'ye döneceğini açıkladı.

Hammarby takımıyla sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan Erkan Zengin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lige geri dönmeye hazırlandığını belirtti.

SÜPER LİGDEN 4 TAKIM İSTİYOR

Spor Toto Süper Lig'de 4 takımın kendisiyle ilgilendiğini kaydeden Zengin, "Bundan sonraki kariyerimi Türkiye'de sürdüreceğim. Kulüplerle menajerim arasında görüşmeler sürüyor. Bu takımlardan biriyle her an anlaşabilirim. İnşallah bundan sonraki hayatımda Türk futboluna hizmet ederek kariyerimi noktalarım." ifadelerini kullandı.

Mart ayında Eskişehirspor'dan ayrılan Erkan Zengin, FIFA'dan geçici lisans çıkartarak Hammarby takımında forma giymişti.

Kaynak: AA / Spor

Eskişehirspor Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

MstF:

Isvecde yuzune bakmadilar. Turkiyede fasulyeden nigmet iste.

3
3
yanıtYanıtla
BİNGÜL:

Seni anca Türkiyede oynatırlar zaten. Normalde bir kulüpten içeri giremezsin.

2
2
yanıtYanıtla
Emre:

Bir maç bile oynamadı adam akıllı dönecekmiş geri , yüzsüz

3
0
yanıtYanıtla
erkan:

erkan zengin hadi gel erzuruma gel

2
1
yanıtYanıtla
Misafir:

Türkiyemin enayilerinden başka enayi yok o parayı verecek . Dön babam dön hacı baba tekkesi.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title