Haberler

Erdoğan: "Kalkınma Seferberliği Hız Kesmeden Sürüyor"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de Kalkınma Seferberliğinin 4 Yıldır Hız Kesmeden Devam Ettiğini Belirterek, "Türkiye Bir Uçtan Diğer Uca Yenileniyor" Dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de kalkınma seferberliğinin 4 yıldır hız kesmeden devam ettiğini belirterek, ''Türkiye bir uçtan diğer uca yenileniyor'' dedi.

Başbakan Erdoğan, Uşak'ta toplu açılışlar için düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin kuzeyiyle güneyiyle kalkınma seferberliği yaşadığını, Uşak'ta olduğu gibi başka şehirlerde de açılışların yapıldığını, büyük yatırımların temellerinin atıldığını söyledi. Türkiye'de kalkınma seferberliğinin 4 yıldır hız kesmeden devam ettiğini belirten Erdoğan, ''Türkiye bir uçtan diğer uca yenileniyor'' dedi.

Başbakan Erdoğan, 3 gün önce İstanbul'da iki önemli açılış yaptıklarını, ardından Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne geçtiklerini ve Siirt'te bir yıl içinde 22 açılışı gerçekleştirdiklerini ifade ederek, ''Türkiye'nin dört bir yanındaki değişim rüzgarının, Ege'de, Uşak şehrimizde kuvvetle estiğini görüyoruz'' diye konuştu.

Göreve geldiklerinde milletin özlemlerini gerçekleştireceklerini söylediklerini hatırlatan Başbakan Erdoğan, bu tarihi sorumluluğu yerine getirebilmek, milletin güvenine layık olmak, refaha kavuşturmak için geceli gündüzlü çalışarak yollarına devam ettiklerini belirtti. Bu çalışmaların neticelerini almaya başladıklarını vurgulayan Başbakan Erdoğan, ''Sürekli aranızda olmaya, sevincinizi de acınızı da sizlerle birlikte gönülden paylaşmaya büyük gayret gösteriyoruz. Yolumuza çıkan bütün engelleri sizlerle birlikte aşıyoruz'' dedi.

Türkiye'de dolaşmadığı il olmadığını, en az gittiği ile iki kez gittiğini bildiren Başbakan Erdoğan, şunları söyledi:

''Ondan sonrasını düşünün, üç, beş, on beş, yirmi...Peki buralara niye gidiyorum, turistik seyahate mi? Hayır. Buralara işte bu tür yatırımların temellerini atmaya değil, açılışlarını yapmaya gidiyorum. Zira her yere yetişmemiz mümkün değil, temel atma işlerini bakan arkadaşlarım, valiler, belediye başkanları yürütüyor. Şimdi burada 17 tesisin açılışını yapıyoruz. Hepsini burada, uydu aracılığıyla açılışlarını yapacağız. Derdimiz sizlerle bu heyecanı paylaşmak.''

Başbakan Erdoğan, Türkiye'de neler olduğunu anlatmak için Uşaklılarla bir arada olduğunu, göreve geldiklerinden bu yana enflasyon başta olmak üzere birçok sorunu, sıkıntıyı, birçok zorluğu geride bıraktıklarını ifade etti. Birçok alanda geçmişle kıyaslanamayacak başarı elde ettiklerini bildiren Başbakan Erdoğan, ''Enkaz edebiyatı yapmıyor, mazeret üretmiyoruz'' dedi.

Türkiye'ye ve Türk milletine hizmet etmeye kararlı olduklarını belirten Erdoğan, şöyle devam etti:

''Bugüne kadar gelenler daha çok laf ürettiler, ama biz iş üretiyoruz. Ülkemizi daha da kalkındırmak, çocuklarımıza mutlu, müreffeh Türkiye bırakmak için el ele, gönül gönüle yolumuza devam ediyoruz. Şehirlerimiz duble yollarla birbirine bağlanıyor, altyapı sorunları hızla çözülüyor, sosyal, ekonomik sorunlar çözüme kavuşuyor. Eğitim, sağlık, adalet, toplu konut ve dış itibarımız hepsi bunun içinde. Türkiye bütün bölgeleri, şehirleri ve kesimleriyle birlikte ayağı kalkıyor. Önemli olan bu.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title