Haberler

Erdoğan'dan Adalet Bakanlığı'na Balyoz ve Ergenekon Talimatı

Güncelleme:

Başbakan, Ergenekon ve Balyoz sanıklarına yeniden yargılama yolunun açılmasıyla ilgili olarak Adalet Bakanlığı'na talimat verdiğini açıkladı.

Başbakan Erdoğan, Dolmabahçe'de gazeteci ve yazarlarla buluştu. Toplantının bir bölümü basına kapalıydı. Toplantıya katılan gazeteciler çıkışta görüşmeyle ilgili açıklama yaptı. Başbakan toplantıda Ergenekon ve Balyoz sanıklarına yeniden yargılama yolunun açılmasıyla ilgili olarak Adalet Bakanlığı'na talimat verdiğini açıkladı.

ERGENEKON VE BALYOZ DAVALARI

Zaman yazarı Ali Bulaç, Başbakan Erdoğan'ın Ergenekon ve Balyoz davalarının yeniden görülmesine ilişkin, "Başbakan Erdoğan, iade-i muhakeme olabileceğini söyledi. Bu konuda Adalet Bakanlığı'nda bir çalışmadan söz etti. Bu konuda Adalet Bakanlığında bir çalışmadan söz etti. Sayın bakan da teknik bilgiler verdi" dedi.

"ADALET BAKANLIĞI'NA TALİMAT VERMİŞ"

Toplantıya katılan Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas da "Anladığım kadarıyla Ergenekon ve Balyoz davasında iade-i muhakeme yolları araştırılıyor. Başbakan, Adalet Bakanı'na talimat vermiş. Yanlışlık varsa nasıl düzeltilir diye araştırılıyor şimdi." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Dolmabahçe Sarayı Adalet Bakanlığı Güncel Haberler

500

Yorumlar (30)

ERDEMMMgetz_696@hotmail.com:

YÜCE HİKİMETİMİZ ASGARİ ÜCRETE YÜZDE 5 ZAM YAPARKEN, DOĞALGAZA YÜZDE 19 VE ELEKTİRİĞE DE YÜZDE 9.7 ZAM YAPTI! İNADINA AKP DİYENLER...KINA YAKMAYI UNUTMAYIN TAMAMMI. BUNU KUTLAYIN ŞİMDİ

43
7
yanıtYanıtla
Akp leemk-subzero@hotmail.com:

Kınayı sen yak gezici sen bilmezsin belki ama Akpartiden önce fiyatı 10 tl olan herşey 1 yıl sonra 15-20 tl oluyordu bu numara sökmez başka biryerden kötüle bizim partiyi mesela Amerikan destekli gandi ve cemaati rahatsız etti diyebilirsin.

yanıt0
yanıt0
BekirKuscamatik@hotmail.com:

İnadına AKP :))) çatlayın Ulan çatlayın

yanıt0
yanıt0
adem yavuzademeli25@hotmail.com:

120milyon doları hic ederseniz bir gecede para babalarına zamgelir akıllı olun sigara icmeyin ha biz kına yaktık yüzde elli beşle geliriz sız kına bile yakamaz catlarsınız cünki inadına akp ina dın arte

yanıt0
yanıt0
yazıklar olsunnumansoyyigit@hotmail.com:

yıllardır şiddetle akp yi destekleyen biri olarak şoktayım.sayın başbakan zamanında ben ergenekon davasının savcısıyım diyordu.demekki gerçekten çok büyük yolsuzluk var ve yolsuzluğu kapatmak ce sırf cemaati bitirmek için savcısıyım dediği davanın sanıklarını dışarı çıkaracaklar.bir daha asla akp ye oy vermem.

37
8
yanıtYanıtla
adem yavuzademeli25@hotmail.com:

elinde öyle bir delil varsa yerini söyle bende oy vermeyeyim cünki her konuşmasında mahkemenin ve savcılrın işi diyordu sen diyice bende merak ettim sen egnekon savcısıyım diyen kılıctar oglu ile karıştırdın herhalde

yanıt0
yanıt0
adem beye...ultra_aslan2534@hotmail.com:

adem bey kaç defa link atmaya çalıştım ama yayınlamadılar.nette başbakan ergenekon savcısı diye yazın zaten kendiniz göreceksiniz.habere inanmazsanız hükümete yakın bütün gazetelerde var oralardanda bakabilrsiniz

yanıt0
yanıt0
Leylaaliyn8@bp.com:

“AKP ile Fethullah Cemaati el birliğiyle Cumhuriyeti yıktılar, bütün yapılarının temellerini dinamitlediler: Ne milli eğitim kaldı, ne laiklik ilkesi kaldı, ne erkler ayrılığı kaldı, ne özgür ve laik yargı, ne de Cumhuriyet’in polis teşkilatı kaldı. TSK zaten şamar oğlanına döndü... Cumhuriyet’ten sonra sıra geldi birbirlerini yıkmaya...”

32
12
yanıtYanıtla
İyikasemihbirinci5@hotmail.com:

Yeniden yargılama kaç sene sürecek? İnsanlar zaten suçsuz yere yıllardır yatıyorlar.

31
11
yanıtYanıtla
ogunogunce47@hotmail.com:

bocaladıkça batıyorsun sayın başbakan sana bu aklı verenler seni batıracak GENEL AF ilan etmediğin müddetçe rahat değilsin bunu unutma risk alacaksan herkes için al ve türkiyenin önünü aç artık Saddam gibi,esad gibi Kaddafi gibi direnirsen halk seni af etmez unutma sana bu aklı vereni dinlersen tuplumda ayrıcalık yaşatırsın ve halk seni af etmez

27
12
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title