Haberler

Engelli Vatandaşların Akülü Tekerlekli Sandalyeleri Teslim Edildi

Manisa İl Genel Meclisi ve Kula Belediyesi işbirliğiyle yürüme engelli 5 vatandaş için alınan akülü tekerlekli sandalyeler törenle teslim edildi.

Manisa İl Genel Meclisi ve Kula Belediyesi işbirliğiyle yürüme engelli 5 vatandaş için alınan akülü tekerlekli sandalyeler törenle teslim edildi.

Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Kula Kaymakamı Yusuf Cıbır, Belediye Başkanı Selim Aşkın, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Kula Belediye Başkanı Aşkın, "Engellerin kalktığı bir Kula için mücadele veriyoruz. Bu noktada sayın genel başkan yardımcımızın çok ciddi desteklerini gördük. Türkiye'deki en büyük rehabilitasyon merkezlerinden bir tanesini Kula'da oluşturduk. İl Genel Meclisimiz de büyük kattı yaptı. Tek dileğimiz, engellerin kalmadığı bir ülkede yaşıyor olmamız" dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Solmaz da, "Engellilerimizin ihtiyacını görmekte geç kaldığımız için, bize teşekkür edilmesinden ziyade özür diliyoruz. Bu insanlarımıza hizmet sağlayabilmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Hizmetleri onların ayağına getirmekten hep memnuniyet duyacağız" diye konuştu.

AK Parti Genel başkan Yardımcısı Tanrıverdi ise, "5 engelli hemşehrimiz akülü araçlarına kavuştu. Böyle bir araca sahip olamadıkları için evlerinden çıkamıyordu. Kula'da bugüne kadar 79 akülü araç engelli vatandaşlarımıza teslim edildi. AK Parti iktidarında tüm dezavantajlı vatandaşların ellerinden tutulmuştur" dedi.

Konuşmaların ardından akülü tekerlekli sandalyeler, engelli vatandaşlara teslim edildi.

(HY-ERG-

06.04.2012 23: 10: 16

TSI

NNNN - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Tanrıverdi Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title