Haberler

Engelli Ressam, Sanatla Hayat Buluyor

Manisa'nın Akhisar İlçesinde Yaşayan Bedensel Engelli Erol Uzunkuyu'nun Kendi Yaptığı 14 Resimden Oluşan Sergi, Sanat Severerin Beğenisine Açıldı.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaşayan bedensel engelli Erol Uzunkuyu'nun kendi yaptığı 14 resimden oluşan sergi, sanat severerin beğenisine açıldı.

Zeynelzade Halk Kütüphanesi fuaye salonundaki serginin açılışını Kaymakam Mustafa Çek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sözcüer ve Zeynelzade Halk Kütüphanesi Müdürü Şahin Gergin yaptı. Kaymakam Çek, "Erol kardeşimizin kendi emeği, çabası ve gayretleri ile yapmış olduğu kişisel resim sergisini açmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Resim, müzik ve spor gibi bazı konularda yetenek gerekmektedir. Bunlardan resim kendini ifade etme biçimidir. Dolayısıyla kendimiz yapamazsak bile yapanları tebrik etmemiz gerekmektedir. Ben de şahsım olarak mümkün olduğunca bu tür sanatsal etkinlikleri teşvik etmek, tebrik etmek amacıyla bu tür sergilere katılıyorum. Sanatçımıza bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

20 yaşındayken geçirdiği beyin ameliyatı sonucu yürüyemeyen Erol Uzunkuyu, önceleri vakit geçirmek amacıyla başladığı resim yapma çalışmalarının daha sonra kendisi için vazgeçilmez bir uğraş olduğunu belirterek, "Yeşili, maviyi, kısacası yaşamın renklerini tuvale aktarmaya başladım. Bu süreç içerisinde bana destek veren herkese, özellikle de anneme teşekkür ederim" dedi.

(BG-ÖA) 10.03.2008 15:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title