Haberler

'Engellenemeyen Ürünler' Satılacak

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Gelecek Günlerde Açılacak Olan Organik Pazar'da Engellilere Yönelik "Engellenemeyen Ürünler" Adı Altında Yeni Bir Kazanç Kapısı Açacaklarını Söyledi.

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, gelecek günlerde açılacak olan Organik Pazar'da engellilere yönelik "Engellenemeyen Ürünler" adı altında yeni bir kazanç kapısı açacaklarını söyledi. Organik Pazar olarak adlandırılan alanın haftanın her gününü farklı gruplara hizmet edecek şekilde tasarlandığını kaydeden Başkanı Süleyman Kaldırım, bu düşünceden hareketle Samsun'da bulunan engelli derneklerinin de haftanın bir günü "Engellenemeyen Ürünler" adı altında, hazırladıkları ürünleri satışa sunmaları için çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Kaldırım, toplumun önemli yapı taşlarından birinin de engellilerin oluşturduğunu, bu anlamda herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini ifade etti. Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Yakup Beyazer ise Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'a verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Göreve geldikleri günden itibaren kendilerinin en büyük destekçilerinin Gazi Belediyesi olduğunu ifade etti.

(SAM-SA) 03.03.2008 18:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title