Haberler

Gaziantep'te Enerji Zirvesi Ödül Töreni Yapıldı

Güncelleme:

Gaziantep'in ev sahipliğinde bu yıl 5. kez düzenlenen Türkiye Enerji Zirvesi elektrik, doğalgaz, akaryakıt ve LPG sektöründeki firmalara yönelik ödül töreni ile bitti.

Gaziantep'in ev sahipliğinde bu yıl 5'inci kez düzenlenen ' Türkiye Enerji Zirvesi' elektrik, doğalgaz, akaryakıt ve LPG sektöründeki firmalara yönelik ödül töreni ile sona erdi. Gaziantep'te, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın katılımıyla düzenlenen Enerji Zirvesi'nin kapanışı Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde yapılan ödül töreni ile sona erdi. Türkiye Enerji Zirvesi'nin Yayın Grubu Başkanı Sertaç Komsuoğlu, yoğun emek verilerek gerçekleştirilen zirvede sektörün geleceği açısından umut verici sonuçlar çıktığını söyledi. Zirveyi sanayi alanındaki başarısından dolayı Gaziantep'te yaptıklarını anlatan Komsuoğlu, katılımın da üst düzeyde olmasının ayrıca sevindirici olduğunu kaydetti.

Yapılan açılış konuşmasının ardından törene katılan Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz; elektrik, doğalgaz, akaryakıt ve LPG sektörlerindeki bazı firmalara 'Altın vana', 'Altın varil' ve 'Altın voltaj' adlı sosyal sorumluluk ödüllerini verdi. Törende ayrıca Hasan Kalyoncu Üniversitesi tarafından düzenlenen 'Enerji Teknolojileri Ar-Ge Proje Pazarı' yarışmasına katılan akademisyenler de ödüllendirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Taner Yıldız Gaziantep Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title