Haberler

Emekli mobilyacı ressamlara taş çıkartıyor

Güncelleme:

Emekli mobilyacı ressamlara taş çıkartıyor Tokat'ta emekli mobilyacı evinin teras katında yaptığı yağlı boya tablolarla ressamlara taş çıkartıyor.

Emekli mobilyacı ressamlara taş çıkartıyor

TOKAT - Tokat'ta emekli mobilyacı evinin teras katında yaptığı yağlı boya tablolarla ressamlara taş çıkartıyor.

İstanbul'da mobilya sektöründe çalışan evli ve 4 çocuk babası Şükrü Coşkun emekli olduktan sonra memleketi Tokat'ın Reşadiye ilçesine döndü. Lise yıllarında ilgi duyduğu resim sanatına yönelen Coşkun, kendini doğa manzarası resimlere adadı. Sanat atölyesine çevirdiği evinin teras katında günlerini resim yaparak geçiren Coşkun, yaptığı resimlerle birçok defa sergi açtı. Tablo yaparken yaşadığı duyguları dile getiren Coşkun, "Tabiatı gözlemleyip, boya ve fırça ile tuali renklendirmek, hayal gücünü de katarak yorumlamak müthiş bir duygu. Bu vesile ile her insanın yetenekli olduğu ve ilgi duyduğu bir sanat dalıyla uğraşmasının, kendini ifade etmek ve dünyaya farklı açıdan bakabilmek bakımından çok önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

Resim hayatının bir parçası haline geldi

Yoğun iş temposunun ardından emekli olması ile birlikte kendini yağlı boya tablolarına adadığını ifade eden Coşkun, "Resim benim hayatımın bir parçası. Bunlarla ben adeta konuşur gibiyim. Manzara resmi yaparken kendimi doğada gezer gibi hissediyordum, bana ayrı bir zevk veriyor. Hayal dünyam gelişiyor, günün nasıl geçtiğini bilemiyorum. Tablolarımla sanki canlıymış gibi konuşuyorum. Onlar benden bir parça ben onlardan bir parçayım. Bu işi seve seve yapıyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

İstanbul Tokat Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title