Haberler

    Emaneti Geri Aldı

    Galatasaray lider Medipol Başakşehir'e yol vermedi, zirveyi bir haftalık aradan sonra tekrar ele geçirdi. 2-0

    NEVZAT DİNDAR - MAÇIN ÖYKÜSÜ
    Bu sezon evinde muhteşem bir performans ortaya koyan sarı-kırmızılı ekip, iki puan gerisine düştüğü rakibine oyun olarak büyük bir üstünlük kurdu. 90 dakika kontrolü elinde tutan Cim-Bom, Mariano'nun muhteşem golüyle öne geçti, son bölümde Adebayor'un ters vuruşuyla galibiyeti perçinledi.
    2017-2018'in şampiyonluk hikayesi yazılacaksa dünkü 90 dakika muhtemelen en belirleyiciler arasına girecektir.
    Her ne kadar Beşiktaş ile Fenerbahçe pusuda olsa da genel yorumlara bakılırsa Galatasaray ile Başakşehir arasındaki maçı kazanacak takımın şampiyon olacağı görüşü öne çıkıyordu. Fatih Terim Gençlerbirliği'ne kaybeden takımdan Maicon ile Selçuk'u kesip Denayer ve Donk sürprizi ile karşımıza çıktı. Başakşehir'de ise Arda eski takımına karşı 11'de sahadaydı. Beklendiği gibi heyecanı ve gerilimi yüksek bir maç oldu. Tekmeler havada uçuşurken iki taraf da hakemi etki altına almak için her yolu denedi. Sonunda kazanan ve koltuğu kapan Galatasaray oldu. Cim-Bom 50 bine yakın taraftarının desteğiyle coşkulu ve bir o kadar iştahlıydı.
    4'te Rodrigues'in şutunda Volkan soluna iyi uzandı. 17'de Visca'nın pasında Adebayor yakın mesafeden çerçeveyi bulamadı. 31'de Feghouli'nin ortasında Gomis etkisiz bir kafa vuruşu yaptı. 35'te Belhanda'nın şutunda Volkan yine hata yapmadı. 40'ta Denayer'in kornerdeki kafasında Volkan doğru yerdeydi.
    İkinci yarı Emre Belözoğlu ile Rodrigues'in karşılıklı tehlikeli şutları ile başladı. 60'da muhteşem bir gol izledik. Mariano kısa paslaşmalarla topu önüne alıp cezaalanı dışından sol ayağı ile füzeyi çıkardı ve Volkan Babacan çaresizce izledi. Mahmut'un kafasında Muslera hata yapmadı. 77'de Gomis'e izin vermeyen Volkan Babacan'dı. 90+1'de ise kornere iyi yükselen Serdar Aziz'in elinden seken top Adebayor'a çarparak filelere gitti.
    Evinin Aslan'ı

    Galatasaray, bu sezon evindeki başarılı grafiğini bozmadı. İç sahada 15. lig maçına çıkan Aslan, 14. galibiyetini aldı. Sarı-kırmızılılar iç sahada hiç yenilmezken, sadece 1 kez Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı.
    İç sahada 15 maçta 41 gol kaydeden Cim-Bom, hem Tudor hem de Fatih Terim yönetiminde bu başarısını sürdürdü. Fatih Terim ise görevi aldığından beri evinde çıktığı 7 maçın tamamını kazandı. Bu alanda ligin en iyisi konumundaki Galatasaray, bu tablo sayesinde ligde de zirvede oturuyor.
    Hasret bitti

    Cim-Bom 15 maç sonra bir derbi kazandı. Başakşehir, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye karşı oynanan karşılaşmalarda 9 mağlubiyet, 6 beraberlik alan Cim-Bom, dün ilk kez bu istatistiği bozmuş oldu.
    Sarı-kırmızılılar ayrıca, Başakşehir'e tam 5 maç sonra üstünlük kurmayı başardı. Son olarak 2015-16 sezonunda 3 Ekim 2015 tarihinde deplasmanda 2-0 yenen Galatasaray, daha sonraki 5 maçında 2 beraberlik, 3 yenilgi almıştı. Galatasaray evinde ise turuncu-lacivertlileri en son 2012-13 sezonunda rakibinin adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor iken 2-0 ile devirmişti. Aslan, tam 5 yıl sonra da rakibini evinde mağlup etti.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Fatih Terim Fenerbahçe Başakşehir Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title