Haberler

Elvan Abeylegesse' Nin Antrenörü Dha' Nın Sorularını Yanıtladı

Milli Atlet Elvan Abeylegesse'nin Antrenörü Ertan Hatipoğlu, Elvan'ın Atina'daki Yarışlara Katılamaması İle İlgili Olarak Kamuoyuna İlk Haberi Duyuran Dha'nın Sorularını Da Yanıtladı.

Milli atlet Elvan Abeylegesse`nin antrenörü Ertan Hatipoğlu, Elvan`ın Atina`daki yarışlara katılamaması ile ilgili olarak kamuoyuna ilk haberi duyuran DHA`nın sorularını da yanıtladı.

Antrenör Hatipoğlu, Elvan Abeylegesse`nin rahatsızlığı hakkında şunları söyledi; ¨Bugün öğle saatlerinde doktorundan aldığımız bilgilere göre, ileri seviyede tendinit tesbit edilmiş. Hatta alçıya bile alınmasını ve o bölgenin hareketsiz kalmasının önemli olduğunu öğrendik¨ dedi.

Elvan`ın Göteborg`daki performansı hakkında da yorum yapan Hatipoğlu, ¨Dünya kupası finallerine dört haftalık bir süre var. İki haftanın içinde hiç bir cop yapmayan bir atletten, ne gibi bir performans beklenir siz kendiniz karar verin¨ şeklinde konuştu.

Elvan Abeylegesse`nin, Dünya Atletizm finallerine katılamayacağını belirten Ertan Hatipoğlu, ¨Malesef Elvan Dünya Atletizm finallerine katılamayacak. Elvan`ın başına devamlı böyle şeyler geliyor. Elvan`ın ilk önce aşil tendonundaki problemi halletmemiz gerekli. Herkes Elvan`ı kendi evladı gibi görüp düşünürse, anlayacaklar ki sağlık problemleri daha önemli¨ şeklinde konuştu.

Hatipoğlu sıradaki hedefleri de şöyle açıkladı: ¨Şubat ayında kış sezonu başlıyor. Mart ayında da Avrupa salon şampiyonası var. Sadece 5-6 ay sonra yeniden sağlıklı ve performanslı bir şekilde yine tüm yarışlara katılmak istiyoruz. Atletizmde yarışlar bitmez, Elvan`ın da yaşı daha 24 olduğuna göre, elimizden geleni yapacağız. Türk halkının, haklı olarak sevinç yaşamaya çok ihtiyacı var. Elimizden geleni yapıyoruz ama bu tür şeylerin önüne geçemiyoruz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title