Haberler

Elazığ Şoförler Odası'ndan Üyelerine Duyuru

Elazığ Şoförler Odası Başkanı Selami Yılmaz, Bazı Kayıtlara Ulaşılamadığını Belirterek, Üyelerin Sicil Kayıtlarını Yenilemelerini İstedi.

Elazığ Şoförler Odası Başkanı Selami Yılmaz, bazı kayıtlara ulaşılamadığını belirterek, üyelerin sicil kayıtlarını yenilemelerini istedi.

Yılmaz, odalarına önceden kayıt yaptıran üyelerin bazılarının adreslerine ulaşılamadığını ifade ederek, üyelerinin en kısa zamanda odaya başvurarak sicil kayıtlarını güncellemelerini istedi ve "Aksi takdirde üyelerimize yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermemiz mümkün olmamaktadır" dedi.

Yılmaz, SRC türü belge almak isteyen üyelerin 30 Nisan 2007 tarihine kadar odaya başvuru yapmaları halinde eğitimden muaf tutulacaklarını da kaydederek, "Belirtilen tarihe kadar SRC türü belge alımı için başvuruda bulunacak üyelerimiz sadece sınava tabi tutulacak. Bu tarihten sonra yapılacak başvurularda ise üyelerimiz hem eğitime hem de sınava tabi tutulacak" diye konuştu. Üyelerinin aidatlarını da zamanında ödemelerini isteyen Yılmaz, "Zamanında aidatlarını ödemeyen üyelerimiz ileride cezalı olarak aidat yatırmak zorunda kalacaktır" açıklamasında bulundu.

(EK-EST-GS-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title