Haberler

Elazığ Belediye Başkanı Selmanoğlu'nun Bayram Ziyaretleri

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personeli ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personeli ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Elazığ Belediyesi Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Selmanoğlu, ilk olarak Su Arıza, Destek Hizmetleri, Zabıta ve Temizlik Müdürlüğü'nü ziyaret ederek nöbetçi personelle bayramlaştı.

Daha sonra İtfaiye Müdürlüğü'ne geçerek nöbetçi erlerle bayramlaşan Selmanoğlu, burada yaptığı konuşmada, itfaiye ekiplerinin Van'da meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremin ardından yoğun bir mesai harcadıklarını kaydetti.

Depremde itfaiye ekibinin güzel çalışmalara imza attıklarından bahseden Selamoğlu, "O gün birlik ve beraberlik günüydü. Tüm vatandaşlarımız yaraları sarmak için adeta yarıştılar. Şehrimizdeki sivil toplum kuruluşları ellerinden geleni ziyadesiyle yaptılar. İtfaiye birimimiz belediyemizin önemli birimlerinden biridir. Can ve mal ehemmiyetini koruyan ekibimiz her zaman için görevlerini canı gönülden yapmaktalar" ifadelerini kullandı.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu son olarak Belediye Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki bayramlaşma töreninde belediye çalışanları ile vatandaşların bayramını kutladı.

- ELAZIĞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title