Haberler

Vali Yardımcısı Altun'dan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Küpeli'ye ziyaret

Güncelleme:

Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret etti.

Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret etti.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, yürütülen çalışmalar, devam eden projeler ve bölgede yapılan yeni yatırımlar konusunda Vali Yardımcısı Altun'a bilgiler verdi. Alt yapı ve vizyoner projeler ile sanayiciye hizmet etmeye devam ettiklerini ifade eden Küpeli, "Eskişehir'in sanayi ve ticari hayatına olduğu kadar eğitimden, sosyal ve kültürel etkinliklerine kadar birçok alanda öncü rol üstlenen Eskişehir OSB olarak vizyoner çalışmalara imza atıyoruz. Sanayicimizden aldığımız güç ile hem sanayicimize hem de şehrimize ve ülkemize hizmet etmeye ediyoruz" dedi.

"Hedef 50 milyon metrekare"

Ziyarette yatırım çalışmalarına da değinen Küpeli, son 2 yıldır OSB'de arsa tahsis konusunda rekor kırdıklarını söyledi. Gelen taleplere hızlıca cevap vermek ve arsa sıkıntısı yaşamamak adına OSB'nin toplam büyüklüğünü 50 milyon metrekareye çıkarmayı hedeflediklerini ifade eden Küpeli, "Uzun vadede yeni yatırım alanı sıkıntısı yaşamamak adına mevcut OSB alanımızı ilk etapta 34 milyon metrekareye, ardından 45 milyon metrekareye ve daha sonra ise 50 milyon metrekareye çıkarmak istiyoruz. Yeni yatırım alanlarının kamulaştırılması noktasında gerek Valimiz Sayın Erol Ayyıldız'ın gerekse Valiliğimiz yetkililerinin bizlere çok büyük destekleri ve yardımları oluyor. Güzel bir koordinasyon içinde çalışıyoruz" diye konuştu.

"Eskişehir OSB Türkiye'ye örnek"

Eskişehir'in çok önemli bir sanayi kenti olduğunu dile getiren Vali Yardımcısı Altun, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nin Türkiye'ye örnek olduğunu ifade etti. Eskişehir OSB yönetiminin de başarılı bir yönetim anlayışı gösterdiğini, yürütülen çalışmalar, projeler ile yeni yatırımlar kazandırılması noktasında ortaya konan performansın

şehrin geleceği açısından sevindirici olduğunu söyleyen Altun, Vali Erol Ayyıldız'ın öncülüğünde şehrin potansiyelini ileriye taşıyacak projelere destek verdiklerini ifade etti. Altun, Eskişehir sanayisinin daha da gelişimi için iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Organize Sanayi Bölgesi Eskişehir Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title