Haberler

Sılk&cashmere Şimdi de Letonya, Atina ve İrlanda'da

Sibirya'dan Barselona'ya Kadar Yurt Dışında 50'ye Yakın Mağaza ve Satış Noktası Bulunan Türk Moda Markası Silk&cashmere, Şubelerine Yenilerini Ekledi.

Sibirya'dan Barselona'ya kadar yurt dışında 50'ye yakın mağaza ve satış noktası bulunan Türk moda markası Silk&Cashmere, şubelerine yenilerini ekledi.

Yunanistan'ın başkenti Atina'nın Kolonaki bölgesi ve Kazakistan'ın Aktau şehrinde açılan Silk&Cashmere mağazalarının yanı sıra Letonya Riga'da hizmete girecek yeni mağazası ve İrlanda'nın Dublin, Killarney ve Galway şehirlerinde faaliyete geçirdiği satış noktaları ile Silk&Cashmere uluslararası bir Türk markası olma konumunu güçlendirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, açtığı yeni mağaza ve bayileriyle büyümeye devam eden Silk&Cashmere, 22 Ekim-26 Ekim 2007 tarihleri arasında, Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleşecek "Tax Free" fuarında (Tax Free World Association) uluslararası freeshoplar için satışa kabul edilen ilk Türk markası oldu. Ürünlerini dünya havalimanlarındaki seçkin mağazaların vitrinlerine taşıyacak olan Silk&Cashmere, böylece uluslararası havalimanlarına yayılma projesinin ilk ayağını tamamlamış oluyor. Fuarda,

Silk&Cashmere, seyahat endüstrisinde de ilk Türk moda markası olarak tasarımlarını sergileme fırsatı bulacak.

(LK-ERÖ-ÖZ-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title