Haberler

Samsung, Dünyanın En Hızlı Dvd Yazıcısını Piyasaya Sürdü

Dünyanın En Önde Gelen Elektronik Cihaz Üreticilerinden Biri Olan Samsung, En Hızlı Dvd Yazıcısı Olan Sh-s183l'yi Satışa Sunduğunu Açıkladı.

Dünyanın en önde gelen elektronik cihaz üreticilerinden biri olan Samsung, en hızlı DVD yazıcısı olan SH-S183L'yi satışa sunduğunu açıkladı.

Samsung'tan yapılan açıklamada, Samsung, kullanıcılarına zaman kazandırmaya yönelik ürünlerine bir yenisini daha ekledi. SATA arayüzü kullanan Samsung SATA DVD Writer SH-S183L 18X Super WriteMaster, dünyanın en hızlı DVD yazıcısı olarak raflarda yerini aldığı bildirildi.

DVDR'ları 18 hızlı yazabilen SH-S183L, DVD-RAM'lere 12, Double Layer ve DVD+RW'lara 8, DVD-RW'lara ise 6 hızlı yazabiliyor. Böylece SH-S183L şu an piyasada bulunan en yüksek DVDR ve DVD-RAM yazma değerlerine ulaşıyor. SH-S183L ile LightScribe desteğine sahip medyalara istenilen resmi basmak da mümkün.

SH-S183L'nin 4,7 GB kapasiteli DVDR'a yazma işlemi yapması sadece 5 dakika 34 saniye sürüyor. Bu da 16 hızlı standart yazıcılardan 1 dakika daha hızlı olduğu anlamına geliyor. SH-S183L, 4,7 GB kapasiteli DVD-RAM'leri yazmayı ise kontrol modunda olmadığı zaman 7 dakikadan daha kısa bir sürede tamamlıyor. Böylece kullanıcılar, 16 hızlı yazıcılara göre 5 dakikalık bir zaman tasarrufu sağlıyor.

Ayrıca, DVD yazıcı ile beraber sunulan "Firmware LiveUpdate" programı ile kullanıcılar yazıcılarını sürekli olarak güncel tutabiliyor.

Samsung Electronics, 57 ülkede 128 bin çalışanı, 11 ülkedeki Ar-Ge merkezi ve yıllık 60 milyar ABD Doları'na ulaşan cirosuyla yarı-iletken, telekomünikasyon, düz ekran ve dijital medya endüstrilerinin dünya liderlerinden biri. Samsung Electronics, 2001 yılından beri dünyanın en hızlı büyüyen markası ünvanını elinde bulunduruyor. Ürün portföyünde buzdolabı, klima gibi ev aletleri; televizyon, DVD Player, monitör, sabit disk, yazıcı, dizüstü bilgisayar gibi dijital medya ürünleri; cep telefonu, faks gibi telekomünikasyon ürünleri; DRAM, SRAM, DDRAM, Alpha CPU gibi yarı-iletken ürünler yer alıyor. Samsung Electronics'in İstanbul Ofisi 1984 yılında faaliyete geçmiştir. Cep telefonu alanında küresel ikinciliğe sahip Samsung Electronics, Türkiye'de cep telefonu yanında özellikle bilişim ve tüketici elektroniği alanlarındaki ürünleriyle kullanıcılarla buluşuyor.

(CHT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title