Haberler

CeBIT'e Katılan Ali Değişmiş: "Türkiye'yi Bilişim Sektöründe Temsil Etme Şansı Bulduk"

CEBİT 2016 Fuarı’na katılan SEO Uzmanı Ali Değişmiş, “Türkiye’yi bilişim sektöründe temsil etme şansı bulduk” dedi.

CEBİT 2016 Fuarı'na katılan SEO Uzmanı Ali Değişmiş, " Türkiye'yi bilişim sektöründe temsil etme şansı bulduk" dedi.

Dünyada bilişim sektörüne ilişkin en büyük fuarlardan birisi olan CEBİT 2016, Almanya'nın Honnover kentinde gerçekleştirildi. Dünyanın çeşitli ülkelerinden bilgi işlem, ofis araç ve gereçleri, araştırma ve geliştirme faaliyetleri ve elektronik araç ve dizayn alanlarında faaliyet gösteren dev firmaların yer aldığı fuar katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bilişim dünyasındaki son yeniliklerin yer aldığı fuarda sektöre ilişkin konferanslar da düzenlendi. Türkiye'den katılım sağlayan firmalar ve kişiler açısından da oldukça verimli geçen fuarda dijital pazarlamacılık konusunda sunumlar yapıldı. Bilişim sektörü açısından oldukça önemli bir yere sahip olan SEO ve dijital pazarlamacılık konusunda da yeni bilgilerin yer aldığı fuar oldukça renkli bir atmosferde gerçekleşti.

"ÜLKEMİZİ BİLİŞİM SEKTÖRÜNDE TEMSİL ETME ŞANSI BULDUK"

Türkiye'de SEO çalışmalarının başı çeken isimlerinden olan Uzman Ali Değişmiş de fuara katıldı. SEO Uzmanı Ali Değişmiş, fuarın sektör açısından önemini vurgulayarak, "CEBİT 2016 Honnever Fuarı bilişim sektörünün devlerini buluşturdu. Bilişim dünyasının devleri arasında Türk firmalar ve kişiler de yer aldı. Bilişim fuarında yer alarak ülkemizi temsil etme şansına sahip olduk. Gerçekleşen bu fuar bilişim sektörüne yeni bir soluk getirdi" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Almanya Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title