Haberler

Altın İçin Korkutan Uyarı!

Güncelleme:

Altın fiyatlarındaki düşüş altın madeni sahiplerini düşündürmeye başladı. Patronlar, altının 1000 doların altına düşmesinin sektör için "kan banyosu" olacağını söylüyor.

Londra Borsası'na kayıtlı en büyük altın madenin patronu sektörün zorluk çektiğini ve değerli metalin fiyatının 1000 dolara inmesi halinde sektör için kan banyosu olacağını söyledi.

The Telegraph haberine göre, Randgold Resources CEO'su Mark Bristow, "Sektör 1140 dolar seviyesinde güçlük çekiyor, 1000 dolarda kan banyosu olur" ifadelerini kullandı.

2010 SEVİYELERİNE İNDİ

Altın fiyatı dört yılın düşüğünü test ediyor.

Bristow, altın talebinin güçlü olduğunu ancak sektörün döngüsel piyasadan ders çıkaramadığını ve yıllar süren büyümenin ardından piyasaya karlı olmayan altın sürmeye devam ettiğini söyledi.

YAKIN ZAMANDA BİR FİYAT ARTIŞI BEKLENMİYOR

Bristow, birçok şirketin iş planlarının altın fiyatını 1300 olarak baz aldığını belirtti ve altın fiyatlarında yakın zamanda iyileşme beklemediğinin altını çizdi.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

The Telegraph Londra Ekonomi Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500

Yorumlar (20)

mim:

keşke benzin, elektrik, su. sebze-meyve fiyatlarıda 4 yıl öncesine dönse. .

45
2
yanıtYanıtla
TOPAL.ALI:

VATANDAS HERGÜN KAN BANYOSU YAPIYOR BIKEREDE ONLAR YAPSIN BAKALIM TADI NASIL OLUYOR RAHTLATIYORMU SAYGILAR

21
1
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ:

sakın bunlara aldanmayın, altın 1-2 ay arasında rekor düzeyde bir pik yapacak, benden söylemesi.

17
4
yanıtYanıtla
Bursalı:

Şimdi altın alma zamanıdır. yatırımcıya büyük kar kazandırır. tabiiki uzun zamanda olur. dövize para yatırmak ilerisi için sakıncalıdır. altın ise 50 yılda geçse altın altındır.

16
3
yanıtYanıtla
ESKİ SARRAF:

100 YAŞINDA BİR KUYMCU ABİNİZ OLARAK SİZE TAVSİYEM ALTININ GRAMI İSTER 1 LİRAYA, İSTERSE 10000 BİN LİRAYA GELSİN. SİZ ALIP YASTIK ALTINA KOYMAKTAN KAÇMAYIN, HEP ALIN HEP ALIN VE SAKLAYIN GÖRECEKSİNİZ ER VEYA GEÇ SİZİN YÜYZÜNÜZÜ GÜLDÜRECEKTİR.

15
3
yanıtYanıtla
ERKAN AKAR:

BİRİLERİ MİLLETİ KUMPASA GETİRİYOR HADİ HAYIRLISI

12
4
yanıtYanıtla
makkuş:

doğru söylüyorlar maksat birilerini zengin etmek rantçılar

12
2
yanıtYanıtla
Amatör Analizci:

Milleti altına yönlendirmek için uğraşıyorlar ons istediği kadar düşsün dolar ile değerlendiği için fiyatta bir değişiklik yok çeyrek yine 140 tl Dolar yükselir ons olur 1000 yine çeyrek 140-150 altın çok düştü alalım yok öyle birşey ha ama şu mantıklı bu fiyattan altın alınabilir niye ABD nin başına birşey gelsin Dolar milletin elinde kalır Çünkü Dolar ABD den büyük yani şu demek Piyasadaki Dolar ABD kendini satsa karşılığı etmez anlamında ama altın değerli bir emtia zarar etsede elde kalmaz bir karşılık değeri vardır Dolar da bu her zaman bir risktir vesselam

10
4
yanıtYanıtla
altın borsası:

dediğim gibi dahada düşecek çok fazla yatırımdan kaçının 90 lardaykende uyarmıştım

6
5
yanıtYanıtla
isa kocaMobil-ANDROID:

son durum nedir şuanda yatırım amaçlı alalımmı

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title