Haberler

    Alp Enerji'nin Kritik Enerji Sistemlerinde Sunduğu Çözümler Neler?

    Alp Enerji Satış ve Pazarlama Müdürü İshak Başustaoğlu, data center alanında kritik enerji sistemlerinde sundukları çözümleri Wise TV aracılığı ile anlattı.

    Alp Enerji Satış ve Pazarlama Müdürü İshak Başustaoğlu, data center alanında kritik enerji sistemlerinde sundukları çözümleri Wise TV aracılığı ile anlattı.

    sektörde 10.yılını kutlayan Alp Enerji'nin sektörde kritik enerji altyapı sistemlerinde konuşlandırılmış bir şirket olduğunu belirten Başustaoğlu: "Kritik enerji altyapısı nedir diye sorduğumuzda ise bir data center altyapısında olmazsa olmaz başlangıç olan temel seviyede ki tek şey kritik enerji altyapısıdır. Bununla kastımız kesintisiz güç kaynakları, akü sistemleri ve klima sistemleridir. Alp enerji baktığınızda bir data center altyapısının yaklaşık olarak %80'ine tekabül eden bir yerde hizmet vermektedir. Kesintisiz güç kaynakları hizmetimizde özellikle modüler UPS alanında öncü bir firma olan ABB'nin ürünlerini kullanıyoruz. Bunların yanında Alp Enerji ürün gamına yeni bir ürün daha tanıttı. Bu şekilde Alp Enerji data center altyapısındaki hem kritik enerji  altyapısı hem de kritik soğutma sistemlerindeki ürün gamını tamamlamış oldu. Bu sayede Alp Enerji data center altyapısını duvardan duvara çözüm sunma anlamında da yeteneklerini geliştirdi ve marketteki piyasa payını da her geçen gün arttırmayı hedefliyor" şeklinde konuştu.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title