Haberler

Eğriçimen Yaylası Yolunda Onarım Çalışması

Sivas'ın Koyulhisar İlçesine Yaklaşık 17 Kilometre Uzaklıkta Bulunan ve Çam Ormanlarıyla Kaplı Eğriçimen Yaylası'nın Bozulan Yolları Belediye Ekipleri Tarafından Onarıldı.

Sivas'ın Koyulhisar ilçesine yaklaşık 17 kilometre uzaklıkta bulunan ve çam ormanlarıyla kaplı Eğriçimen Yaylası'nın bozulan yolları belediye ekipleri tarafından onarıldı.

Açıklamalarda bulunan Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, yoğun kış şartları nedeniyle Eğriçimen Yaylası'nın yolunda bozulmalar olduğunu söyledi. Eğriçimen Yaylası'nın asfalt olan yolunda oluşan çukurların belediye ekipleri tarafından onarıldığını belirten Eren, "Yoğun kış ayları nedeniyle Eğriçimen Yaylası yolunda tahribatlar oldu. Belediye ekiplerimiz oluşan çukurları asfalt malzemesi ile doldurdular. Yayla yolunu kullanan sürücülerimizin sıkıntı yaşamamaları için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz" dedi.

İlhan Eren, yayla yolunda oluşan çukurların doldurulmasında 3 kamyon asfalt malzemesinin kullanıldığını da sözlerine ekledi.

(İG-MSA-Y) 23.06.2008 17:10 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title