Haberler

Okuldaki Hizmetliler Bile Uyuşturucu Satmış

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) ISPARTA ve Antalya'da toplam 11 noktada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 14 kişi gözaltına alındı.

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA)

ISPARTA ve Antalya'da toplam 11 noktada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 14 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında 2'si ilköğretim okullarında, 1'i sağlık kuruluşunda görevli 3 hizmetliyle hamile bir kadın da bulunuyor.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi 6 aylık takip sonrası büyük bir uyuşturucu şebekesini çökertti. 13 Ekim'de sabah erken saatte Isparta il merkeziyle birlikte Aksu ve Yalvaç ilçeleriyle Antalya'daki 11 noktaya eş zamanlı operasyon düzenlendi. 14 kişinin gözaltına alındığı operasyonda satışa hazır 11 ayrı paket halinde toplam 62.2 gram esrar, 32 ayrı paket halinde 19 gram eroin, 1.46 gram kokain, 18 Ecstasy hap ve çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, sokak satıcılarından uyuşturucu madde temin eden 32 şüpheli hakkında da uyuşturucu kullanmaktan dolayı soruşturma açıldı.

3'Ü HİZMETLİ ÇIKTI

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından gözaltına alınan 14 kişi arasında 2'si Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda, 1'i de Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı sağlık ocağında görevli hizmetli de bulunuyor. Bu sabah adliyeye sevk edilen A.B., E.B., C.K., D.K., M.A., M.D., R.K., Ç.K., D.Ç., S.B., N.Ö., Ü.A., F.K. ve M.K.'nın sorgulamaları sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Eğitim

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title