Haberler

Efeler Belediyesi, Şehit ve Gazi Ailelerini Ata'nın Huzuruna Çıkarttı

Efeler Belediyesi, Aydın Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Yardımlaşma Derneği üyesi 90 kişiyi Atatürk’ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir’e göndererek, Ata’nın huzuruna çıkarttı.

Efeler Belediyesi, Aydın Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Yardımlaşma Derneği üyesi 90 kişiyi Atatürk'ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir'e göndererek, Ata'nın huzuruna çıkarttı.

Efeler Belediyesi, rutin çalışmalarının yanı sıra sosyal projelerle de Cumhuriyet ve Atatürk'e bağlığını göstermeye devam ediyor. Aydın Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Yardımlaşma Derneği'nden gelen Anıtkabir ziyareti talebi üzerine, Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan dernek üyesi 90 kişiyi Atası ile buluşmak üzere Anıtkabir'e gönderdi. Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79'uncu yıldönümü olan 10 Kasım Cuma akşamı Bey Camii önünden 2 otobüs ile Ankara'ya hareket eden dernek üyeleri Anıtkabir'i ziyaret ederek Ata'nın huzuruna çıktı. Dernek üyelerinden kimileri ilk kez Anıtkabir'i ziyaret etmenin heyecanını, kimileri de defalarca ziyaret etmekten bıkamayacakları yerde olmanın onurunu yaşadı.

Aydın Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Sevil Esin, Başkan Özkacan'a gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür etti. Başkan Esin, "Belediye başkanımıza Anıtkabir ziyareti talebimizi iletir iletmez kendisi hemen talimat vererek kısa sürede otobüslerimizi ayarladı. Hepimiz için anlamlı bir günde de Aydın'dan yola çıkarak Anıtkabir'i ziyaret ettik. Atamızın huzuruna çıkmak hepimizi çok duygulandırdı" dedi.

Şehit ve gazi ailelerine belediyenin kapısının her zaman açık olduğunu ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Şehitlerimiz, bizler bu topraklar üzerinde Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatabilelim diye canlarını feda etmişlerdir. Gazilerimiz de canları ve kanları pahasına göğsünü siper etmiş ve gazilik mertebesine ulaşmışlardır. Vatan uğruna gözlerini kırpmadan düşmana karşı koyan şehit ve gazilerimizin aileleri için her ne yapsak azdır. Atamızın vefatının 79'uncu yıldönümünde şehit ve gazi ailelerimizi Atamız ile buluşturmaktan büyük onur duyduk. Şehit ve gazi ailelerimize belediyemizin kapılarının her zaman açık. İmkanlarımız ölçüsünde kendilerinin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Mehmet Mesut Özakcan Anıtkabir Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
title