Haberler

Eda'ya Alişan Sorulunca İmdadına Ablası Esra Erol Yetişti

Güncelleme:

Uzun zamandır görülmeyen Eda Erol'u muhabirler yakalayınca hemen Alişan soruldu. Eda'nın imdadına ablası Esra Erol "Hadi gidiyoruz." diyerek yetişti.

Alişan'ın eski nişanlısı Eda Erol önceki akşam ablası Esra Erol'la birlikte Kafa Dergisi'nin yılbaşı partisine katıldı. Partiye geçen sene de katıldığını söyleyen Eda Erol, Alişan ve sevgilisi Buse Varol hakkında sorulan sorular karşısında oldukça gerildi.

"11 SENEDİR GÖRÜŞMÜYORDUK BUNDAN SONRA DA GÖRÜŞMEYELİM"

Eda Erol, düğüne aylar kala ayrıldığı nişanlısı Alişan'ın kendisine yaptığı baskılarla gündem olmuştu. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Eda Erol, ayrılık sonrası paylaştığı cesur pozlarıyla adından sıkça söz ettirdi. Alişan'la ayrıldıktan sonra pek fazla görüntü vermeyen Eda Erol, "11 senedir zaten görüşmüyorduk, bundan sonra da görüşmeyelim." dedi.

ABLASI İMDADINA YETİŞTİ

Eski nişanlısı Alişan ve rol aldığı dizide tanışıp aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Buse Varol hakkında sorulan sorular karşısında gerilen Eda Erol, "Onlar hakkında hiçbir şey söyleyemem." demekle yetindi. Eda Erol'a tam Alişan ve yeni lişkisi hakkında yeni bir soru yöneltilmişti ki, ablası Esra Erol olaya müdahale ederek kardeşine "Hadi gidiyoruz." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Buse Varol Esra Erol Alişan Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

grean teae:

alişan bu yeni aşkıyla daha çok yakışıyor

20
5
yanıtYanıtla
????:

abla kardeş hasedinden çatır çatır çatlıyorlar

20
1
yanıtYanıtla
..........:

MALBATROS NERDESİN

5
6
yanıtYanıtla
Rıdvan çeli:

Bize ne millet açlık derdinde savaşlar var insanlar ölüyor yaptıkları habere bakın

8
0
yanıtYanıtla
Antalya:

Hepinizden biktik

3
0
yanıtYanıtla
Doktor:

Tecrube tecrube likadin herzaman belliolur belki alisan cigimda bukaridan birkitecrube tiyosu ogrenirse birazdaha tecrubeli kiro olabilir

1
0
yanıtYanıtla
ARSİNLİ61:

ben bu sanatçıları bir türlü çözemiyorum kimin eli kimin cebinde belli değil boşuna evlenmeyin zaten boşanacaksınız. bu kızlara valla yazık onlar bir anlık duygularına yenik düşüyorlar özcan deniz hiç utanmıyormusun kızın yaşındaki biriyle beraber olmaya neden bunca sene bekledin evlen kardeşim zamanında şimdi o kıza ne olacak en fazla 2-3 seneye boşanacaksın sonra çocuk ve kız perişan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title