Haberler

Düzce Satışlarda Program Hedeflerine Doğru İlerliyor

Orman Genel Müdürlüğü ile Orman Ürünlerinin Satış Usül ve Esasları Hakkında Yönetmeliği kapsamında tahsis almaya hak kazanan firmalar arasında imzalanan protokol gereği, Düzce Orman İşletme Müdürlüğünde ilgili firmalara kura yöntemi ile tahsisli olarak bin 860 metreküp kayın tomruk satışı...

Orman Genel Müdürlüğü ile Orman Ürünlerinin Satış Usül ve Esasları Hakkında Yönetmeliği kapsamında tahsis almaya hak kazanan firmalar arasında imzalanan protokol gereği, Düzce Orman İşletme Müdürlüğünde ilgili firmalara kura yöntemi ile tahsisli olarak bin 860 metreküp kayın tomruk satışı yapılmış olup, 481 bin TL gelir elde edildi.

Gerçekleşen bu satışla beraber 7 milyon TL'lik kısmı 'tahsisli satışlardan' olmak üzere 10 Kasım itibariyle toplamda 30 milyon TL'nin üzerinde gelire ulaşıldığı bildirildi.

Firma temsilcilerinin de hazır bulunduğu kura çekiminde sektörle ilgili görüş ve talepler paylaşıldı. Bundan sonraki süreçte de yönetmelik hükümleri, üretim durumu ve tahsis miktarlarına göre tahsisli satışlara devam edileceği ve firmaların tahsislerinin maksimum miktarlarda karşılanacağı belirtildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman Genel Müdürlüğü Düzce Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title