Haberler

Dursunbey Balıkesir Yolunda Trafik Kazası

Dursunbey Orman işletme Müdürü Ahmet Özdemir’i taşıyan makam aracı ile özel bir markete ait kamyon kafa kafaya çarpıştı.

Dursunbey Orman işletme Müdürü Ahmet Özdemir'i taşıyan makam aracı ile özel bir markete ait kamyon kafa kafaya çarpıştı.

Edinilen bilgiye göre Dursunbey Balıkesir yolu, Akbaşlar mahallesi ile Akçagüney mahallesi arasında bulunan keskin virajda meydana gelen trafik kazasında iki araç kafa kafaya çarpıştı. Kazaya özel bir markete ait kamyon ile Dursunbey Orman İşletme Müdürü Ahmet Özdemir'in makam aracının karıştığı bildirildi. Kazada Orman İşletmesi'ne ait aracın sürücüsü İsmail B.'nin kazayı kırıklarla atlattığı öğrenilirken, Orman Müdürü Ahmet Özdemir'in ise ağır yaralı olduğu bildirildi.

Kaza ihbarının ardından olay yerine Jandarma ve 112 ekipleri sevk edilirken, yaralılar Ambulansa alınarak Balıkesir Devlet Hastanesine sevk edildiler. Dursunbey Orman işletme müdürü Ahmet Özdemir'in başından yaralandığı bildirilirken, travmanın devam ettiği öğrenildi. Jandarma olay yerinde güvenlik önlemi alırken kaza ile ilgili de inceleme başlattı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ahmet Özdemir Balıkesir Dursunbey 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title