Haberler

Dursun Çiçek'ten Başbakan'a Teşekkür

Güncelleme:

Tahliye olan Balyoz Davası sanıklarından emekli Kurmay Albay Dursun Çiçek, Başbakan Erdoğan'a teşekkür etti.

Anayasa Mahkemesi'nin hak ihlali kararı sonrası tahliye olan Balyoz Davası sanıklarından emekli Kurmay Albay Dursun Çiçek A Haber'e konuştu.

Çiçek, yaşadıklarını “paralel kumpas” şeklinde özetledi ve 17 Aralık operasyonunun hükümete yönelik bir darbe girişimi olduğunu söyledi.

"TEŞEKKÜR ETMEK BİR BORÇTUR"

Çiçek, şu ifadeleri kullandı:

“Örgütle mücadele konusunda son 6 aydır gösterdiği kararlı tutumdan ve Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuru hakkının konmasından dolayı hem Başbakan'a hem siyasi iktidara teşekkür etmek bir borçtur.”

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Anayasa Mahkemesi Dursun Çiçek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (34)

ASİ DERSİMLİ:

ALEVİ OLMAKTAN DOLAYI 5 YIL İÇERDE YATTIN MAL GİBİ TEŞEKKÜR EDİYORSUN. SUS TA ADAM SANSINLAR.

32
50
yanıtYanıtla
kartal:

Ne borcuysa artik . Be adam seni iceri attiran zate RTE idi.

33
32
yanıtYanıtla
TOKATLI:

tüm orduya kumbası kuran sensin. paşalar yatıyosa senın yuzunden

33
24
yanıtYanıtla
HürmetBatuhan Ünalhurmetbatuhan@hotmail.com:

şu gerçeği bi anlayamadınız gitti sol cenah...cemaat AKP nin sırtına yapışarak sinsice devletin en kilit noktalarına sızmış başta adalet bakanlığı olmak üzere ki..askerleri türlü kumpaslarla içeri attırıp daha rahat darbe yapabilmek için...cemaat 17 aralıkta AKP yi sırtından hançerlemiştir...AKP ancak o zaman uyandı...o yüzden askerler çıktı ...bu durumu tüm Türkiye öğrendi sol cenahın her nedense kafası basmıyo...Dursun Çiçek özür dilemekte çok haklı

yanıt0
yanıt0
kaan:

içerde sövüyordun ama

32
8
yanıtYanıtla
NİZAM HOCA:

Güzel çiçek efendi teşekkür edebilirsin de, SİLİVRİ CEZAEVİNİ kim yaptı parallel mi? Bal gibi hükümet yaptırdı hemde 2005 de başladı 2007 de bitti size hazırlandı yavru askercik...

13
16
yanıtYanıtla
devreler yanmış bunun:

bunun beyin firar etmiş..fettullah sana tuzak kurduysa akp de çanak tuttu..

21
8
yanıtYanıtla
eeseslisesli:

şaşırmış abi hani allah şaşırtmasın derler ya ama bunun şavtı kaymış

20
8
yanıtYanıtla
çetin:

insanı böyle adam ederler işte

18
7
yanıtYanıtla
zeliha:

bu ne lahana bu ne turşu yakışmadı.

18
6
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title