Haberler

Tatlıses'e Uzi ve Kalaşnikof'lu Koruma

TüRKüCü İbrahim Tatlıses, ortağı olduğu 'Tatlıses Cennet Bahçesi' projesinin temel atma törenine katılmak üzere gittiği Irak'ın Erbil kentinde yoğun ilgiyle karşılaştı.

TüRKüCü İbrahim Tatlıses, ortağı olduğu 'Tatlıses Cennet Bahçesi' projesinin temel atma törenine katılmak üzere gittiği Irak'ın Erbil kentinde yoğun ilgiyle karşılaştı. Tarifeli uçakla Erbil Uluslararası Havalimanı'na gelen İbrahim Tatlıses, ortağı olan Al- Adel Company Group Yönetim Kurulu Başkanı Rüşdi Said ile birlikte inşaat şirketinin ofisine giderek proje ile ilgili bilgi aldı. İbrahim Tatlıses burada proje için 15 dakikada yazıp çektikleri ve 6 saatte montajı tamamlanan Kürtçe reklam filmini habercilere tanıttı.

Daha sonra inşaatın bulunduğu bölgeye giden İbrahim Tatlıses için Uzi ve Kalaşnikof'lu peşmergelerce geniş güvenlik önlemleri alındı. Tatlıses'i yakın olarak koruyan Uzi'li bir peşmergenin zaman zaman zor anlar yaşaması dikkat çekti.Alana gelen Tatlıses, burada hayranlarınca yoğun ilgi ile karşılandı. Alana girişte dua eden Tatlıses için kurbanlar kesildi. Tatlıses ve ortağı Rüşdi Said, kesilen kurbanların kanlarını birbirlerinin alnına sürdü. Kalabalık nedeniyle zaman zaman yürümekte zorlanan Tatlıses'in yardımına peşmerge korumaları yetişti. İnşaatta çalışanlarla selamlaşan Tatlıses'in, kalabalıktan bunalınca zaman zaman sert bir şekilde bağırdığı görüldü. Burada inşaatın kurdelasını kesen ve temele harç döken Tatlıses, daha sonra kendisi için hazırlanan mangalın başına geçti. Mangalın küçük olduğundan yakınan Tatlıses, kesilen kurbanların etinden kebap yaparak çevresindekilere ikram etti.Günün yorgunluğunu otelde nargile içerek atmaya çalışan ünlü türkücü, bir sonraki gün ise Erbil kalesinin altında bulunan çarşıyı gezdi. çarşıda vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Tatlıses, bir işyerinde kendi şarkısının çalındığını görünce şaşırdı. Bir süre çarşıyı gezerek Iraklılarla selamlaşan Tatlıses, aracına bindiği sırada yine izdihama yol açtı. Tatlıses daha sonra aracın etrafını saran hayranlarına kapıya çıkarak el salladı ve tokalaştı.Bu arada Tatlıses'in inşaat projesine, bir reklam filmi teklifi nedeniyle ortak olduğu da ortaya çıktı.

Habercilerin sorularını yanıtlayan Tatlıses, "Daha önce bir reklam için gelindi bana. Geldim gördüm ve reklam çekmem dedim. Reklamı çekerim ama elimi taşın altına koymak isterim dedim. Adamlar oraya geldi ve ortaklığımızı imzaladık. Ben yüzde 40 beklerken, onlar yüzde 50 dedi. Onlarda burada benim sevildiğimi biliyor. Yüzde 40 - 30 satması gerekirken simdi satışlar yüzde 100 oldu. Bunu Türkiye'de benim yıllar önce yapmam gerekirdi. Bir türlü yapmadım, mesleğim inşaatçılık olmasına rağmen. İyi bir müteahit olmaya adayım ve bugün temeli attık" diye konuştu.

Felat BOZARSLAN/ ERBİL, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title