Haberler

Katıldığı Kostüm Yarışmasını Kazanan Genç Model, Parti Çıkışı Evinde Kendini Astı

Güncelleme:

İngiltere'de yaşayan model Harriet Penelope Henry, katıldığı bir partideki kıyafet yarışmasını kazandıktan sonra sevgilisi ile tartışarak eve gitti. Genç kız evinde kendini asarak intihar etti.

İngiltere'nin Chichester şehrinde katıldığı partideki kostüm yarışmasını kazanan 28 yaşındaki model Harriet Penelope Henry, parti bitiminde eve gidip kendini astı.

PARTİDE 1. OLDU

Giydiği şeytan boynuzları ve kırmızı vücut boyası ile düzenlenen etkinliğe katılan genç kızın gece boyunca yanında erkek arkadaşı da vardı. Daha önce de intihar girşimi ve kendine zarar verme geçmişi olan model, erkek arkadaşı Josh Mercier'le yaptığı bir tartışmanın ardından partiden ayrıldı.

EŞARBI İLE KENDİNİ ASTI

Genç kızın cesedi, Chichester'deki evinde bulundu. Erkek arkadaşı kendisinden en son sabaha karşı "hoşcakal" mesajı aldığını ve aramaya çalışsa da genç kıza ulaşamadığını söyledi. "Sakinleştiğinde tekrar iletişime geçeceğini düşündüm" diyen genç adam ertesi gün eşarbı ile kendini asan Harriet'in cansız bedenini buldu.

KÜÇÜKLÜĞÜNDE İSTİSMAR EDİLMİŞ

Psikiyatrist Dr. Jean Sherrington, arkadaşlarının Penny olarak bildiği Harriet'in, çocukken cinsel istismar sonucunda duygusal olarak dengesiz bir kişilik bozukluğu için tedavi edildiğini söyledi. Annesi Barbara Stewart-Newell, kızını herkesi anlayan ve empati yeteneği olan duygusal bir kişi olarak tanımladı.

Ölümünden önce onu değerlendiren akıl sağlığı uzmanları, genç modelin intihar riski olduğu kanaatine varmamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Mola Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
500

Yorumlar (33)

yorum:

Kafirlere mağfiret edilmesi istenmesi yasaklanmıştır.kafir olarak ölenin bağışlanması yoktur...

20
19
yanıtYanıtla
zd:

niye allah herkesin allahı değil mi? sadece senin gibi yobaz sürüsüne mi tekelli . . ayrıca her haltı yiyen bir sürü müslüman var onlar cennete gidecekte hiç bir suçu olmayan kafir dediğin topluluk mu cehenneme gidecek. .

yanıt3
yanıt4
Esra dağ:

Bir pislik eksilmiş. Muhafazan Allah cocuklarimiz gorup ornek almaya kalkissa ne yapardik.

10
26
yanıtYanıtla
Düşünün Ne Olur:

Sen belli müslüman değilsin, Müslüman kişi insanlar cehenneme odun olsun istemez . İkincisi çocuğunla nasıl ilgilenmiyorsun belli değil ki bu tarz şeyleri örnek almasından korkuyorsun. Üç müslüman kisfesi altında milletin ölümüne sevinmiş imajı çizip, yurdum insanını, müslümandan soğutmaya çalışıyorsun. Yatacak yerin yok . Bu dünya sonlu gel vazgeç.

yanıt2
yanıt1
ahmed:

Düşünün diyen düşüncesiz, sen neye göre o lafları söylüyosun "müslüman değilsin, yatacak yerin yok" sen neyi asıl alıyosun. Benim dinimde Allah için sevmek Allah için nefret etmek vardır, hatta hadisi şerifte imanın tadını

yanıt2
yanıt0
ahmed:

Devamı -imanın tatıdını Allah için sevip Allah için buğzeden kişiler alır buyuruyo...bir müslümanın toplumun ahlakını bozan dine saldıran müslümanlara saldıran kişilerin ortadan kalmasına sevinmesine MECBURDUR..

yanıt3
yanıt1
Domates güzeli:

Esra geber

yanıt6
yanıt5
E:

Allahim Gunahlarini affet yazik cinsel istismara ugramis pisikolojisi iyi degilmis, ona bunu yasatanin allah en buyuk sekilde cezakandirsin hem dunyada hemde ahirette,

33
2
yanıtYanıtla
ahmed:

Ölüsü dirisinden hayırlı olan milyonlarca insandan sadece biri...

8
22
yanıtYanıtla
NİSAN:

giydiği kosyüm uğursuz gelmiş

12
4
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title