Haberler

İnsan Vakfı, Gazze'de İsrail saldırılarına yardım çalışması yürütüyor

Güncelleme:

İnsan Vakfı, İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de insani yardım çalışması yürütüyor. Vakıf, saldırıların başladığı günden beri Gazze Şeridi'ndeki hastane, okul, mülteci kampları ve camilere sığınarak hayatlarını sürdürmeye çalışan Gazze halkına, gıda kolisi, sıcak yemek ve su yardımlarını düzenli olarak dağıtıyor.

İnsan Vakfı, İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de insani yardım çalışması yürütüyor.

Vakıftan yapılan açıklamaya göre, 7 Ekim'den bu yana İsrail'in saldırılarına devam ettiği Gazze'de 6 bini aşkın insan hayatını kaybederken, kentteki elektrik ve su ambargosu nedeniyle halk çeşitli zorluklar yaşıyor.

İnsan Vakfı, saldırıların başladığı günden beri Gazze Şeridi'ndeki hastane, okul, mülteci kampları ve camilere sığınarak hayatlarını sürdürmeye çalışan Gazze halkına, gıda kolisi, sıcak yemek ve su yardımlarını düzenli olarak dağıtıyor.

Vakıf, bölge halkının en çok ihtiyaç duyduğu su ve sıcak yemek dağıtımıyla kentin farklı noktalarında bulunan yüzlerce Filistinliye ulaşmayı hedefliyor.

Hayırseverler, "www.insanvakfi.org.tr" internet sitesinden bilgi alarak yardım çalışmalarına destek olabiliyor.

Kaynak: AA / Dünya

İsrail Vakıf Gazze Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title