Haberler

İngiliz Yönetmenin Oğlu El Nusra Saflarında Savaşıyor

Güncelleme:

Hollywood'un ünlü yapımlarında görev almış yönetmen yardımcısı Patrick Kinney'in oğlu Lucas Kinney din değiştirerek El Nusra cephesi saflarına katıldı.

Katolik Hristiyan olrak yetiştirilen Londra doğumlu 26 yaşındaki Lucas Kinney din değiştirdi. Din değiştirmesinden sonra Abu Basir El-Britani ismini alan Kinney, Beşar Esed'e karşı savaşan El Kaide'nin Suriye kolu olan El Nusra Cephesi'ne katıldı. Kinney aynı zamanda Hollywood'un ünlü yapımlarında görev almış yönetmen yardımcısı Patrick Kinney'in de oğlu.

ANNE OĞLUNUN CANLI BOMBA OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR

Lucas'ın annesi Deborah Phipps oğlundan çeşitli tarihlerde e-postalar almış, son dönemlerde ise korkuya kapılan anne oğlunun hava saldırıları sırasında ölmüş olabileceğinden ya da canlı bomba olabileceğinden endişe ediyor.

"IŞİD YERİNE EL NUSRA'YA KATILMASINA SEVİNDİM"

Lucas'ın babası Patrick'ten boşanmış olan anne Deborah; "Lucas şu anda bir hedef. Oğlumun IŞİD'e katılmasındansa EL Nusra'ya katılmasına sevindim ama yine de kaygılıyım. Geçen sene anneler gününde oğlumun babasıyla telefonda konuştum. Bana telefonda oğlumuzun ölmüş olabileceğini çünkü internette gördüğü bir görüntüde oğlumuza benzeyen birinin yatakta yattığını, görüntüden canlı olup olmadığını anlayamadığını söyledi." dedi.

"KOLU TAMAMEN KOPMUŞ"

"O günden sonra öğrendik ki oğlumuz ölmemiş fakat ağır şekilde yaralanmış. Havan topu mermisinin isabet etmesi sonucu kolu tamamen kopmuş. Büyük bir ameliyat geçirmiş ve 18 ay boyunca savaşamayacağını öğrendik. Onun hakkında son öğrendiğimiz buydu. aylardır kendisinden haber alamıyoruz. Hep bir heyecanla yeni bir e-posta bekliyoruz kendisinden. En azından hayatta olduğunu biliyor ve kendimizi bununla rahatlatıyoruz. Orada evlenmiş olduğunu öğrenmiştik. Karısı hakkında hiçbir şey bilmiyoruz, torunumuz var mı bilmiyoruz. Onun sadece evine gelmesini istiyoruz. Eğer kötü bir şey yaptıysa sonuçlarına katlanmaya razıyım. O hala genç ve en azından hayatta" diye ekledi Lucas'ın Annesi Deborah.

BABASI ÜNLÜ FİLMLERDE YER ALDI

Lucas'ın babası Hollywood'un çok ünlü yapımlarında yönetmen yardımcısı olarak görev aldı: O filmlerden bazılar: Rambo, İlk Kan, Güneş İmparatorluğu, İndiana Jones Son Macera, Cesur Yürek.




Haberler.com/Adil Yıldız

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Hollywood El Nusra Deborah Londra Dünya Haberler

500

Yorumlar (26)

selahaddin:

Allah ayaklarını sabit kılsın. Allah yolunda şahadet mertebesine ulaşan kullarından etsin. Rabbim müslümanları zaferler ile rızıklandırsın. Türkiyede ki İslam düşmanı kafirleri de bizim elerimizle helak etsin.

43
33
yanıtYanıtla
furkan kartalMobil-ANDROID:

subhanallah islam insanı ne kadarda güzelleştiriyor..

23
23
yanıtYanıtla
HH.:

ADAM İNGİLTEREDEN GELMİŞ KATIL PKK İLE SAVAŞIYOR. BİZİM ÜLKEMİZİN BAZI CAHİLLERİ PKK YI SAVUNUYOR. BU ÜLKEDE O İNGİLİZ KADAR DEĞERİNİZ. YOK AHLAKSIZLAR.

19
4
yanıtYanıtla
MaraşlıMobil-IOS:

Gebersin gebersin

7
13
yanıtYanıtla
sofiMobil-ANDROID:

insalah tez zamanda geberir zebani

6
7
yanıtYanıtla
HH.:

HADİ BAKALIM KAÇ PKK ÖLDÜRECEKSİN GÖRELİM.

7
4
yanıtYanıtla
sibir tatar:

ıyı o zaman ecelı rus bombası olacak

7
4
yanıtYanıtla
kurganoviç:

bu adam yahudi değilse. . . . . . . . . .

5
3
yanıtYanıtla
VATANMobil-ANDROID:

OYUNUZU HANGİ PARTİYE VERİRSENİZ VERİN HDPKK YA VERMEYİN!!! ŞEHİTLERİMİZE İHANET ETMEYİN!!!

4
3
yanıtYanıtla
abdullahMobil-ANDROID:

bu muslumanlik degil

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title