Haberler

    Birbirinden İlginç Teknolojik Gelişme CeBIT'de Görücüye Çıktı

    Almanya'nın Hannover kentinde 70 ülkeden 3 bin 400 katılımcının yer aldığı CeBIT Uluslararası Bilişim Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.

    Almanya'nın Hannover kentinde 70 ülkeden 3 bin 400 katılımcının yer aldığı CeBIT Uluslararası Bilişim Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.

    Fuarın bu yılki temasını ise "d!conomy" başlığı altında dijitalleşmenin ekonomik ve toplumsal sonuçlara yansımaları. Çin ise bu yıl fuarda partner ülke olarak yer alıyor.

    CeBIT'de birbirinden ilginç teknolojik gelişme dünyaya tanıtılırken, Alman tarım makineleri üreticisi Claas'ın görücüye çıkarttığı akıllı biçerdöver beğeni topladı.

    Geliştirilen yeni navigasyon sistemi sayesinde, araç önüne çıkan engelleri belirliyor ve hasadın daha etkili yapılmasını sağlıyor. Aynı zamanda haritalandırma sitemi ile tarlanın hani bölgesinden daha fazla ürün elde edilmiş belirleyebiliyor.

    Alman bisiklet üreticisi Canyon ise güçlerini Deutche Telekom ile birleştirerek, güvenliğe odaklanan yeni bir bisiklet geliştirmiş.

    Firma yetkilisi Wilfried Huelsmann bisikletin özellikleri, "Bisiklet yerleşik ünite dediğimiz bir sistemle donatıldı. Bu küçük sistem kadron

    Yazar:

    Etiketler: Gönderildi: 18 Mart 2015

    İzlenme oranı: 0.0

    Oylar: 0

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Çin Halk Cumhuriyeti Hannover Almanya Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title