Haberler

Diyarbakır Valisi Güzeloğlu Açıklaması

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Diyarbakır'ı gelişen Türkiye'nin bölge merkezi kimliğinden uluslararası bir ticaret, üretim ve eğitim kentine taşıma iddiamız var." dedi.

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, " Diyarbakır'ı gelişen Türkiye'nin bölge merkezi kimliğinden uluslararası bir ticaret, üretim ve eğitim kentine taşıma iddiamız var." dedi.

Merkez Yenişehir Belediyesi Salonu'nda muhtarlar ile düzenlenen toplantıda konuşan Güzeloğlu, temel amaçlarının insana hizmet etmek, beklentilerini karşılamak ve kamu hizmet kalitesini en yükseğe ulaştırmak olduğunu belirtti.

Devletin bütün kurumlarının millete hizmet etmek için var olduğunu anlatan Vali Güzeloğlu, " Diyarbakır'ın her bir köşesindeki vatandaşımızın meselesini çözüm için varız. Türkiye'nin büyük gelişiminde daha iyiye ve her gün daha güzele akan çizgisinde Diyarbakır'ın da çok büyük bir önemi var. Diyarbakır büyük bir medeniyetin, kültürün ve birikimin kentidir. İnsanlık tarihinin başlangıcından bu güne bütün medeniyetlerin, zenginliklerin ve üretilmiş bütün değerlerin merkezi bir kentidir. Sokağında, taşında, toprağında ve en önemlisi insanında bu zenginliği gördüğümüz, görebildiğimiz bir büyük zenginliğin adıdır." ifadesini kullandı.

Vatandaşlara hizmet için çaba gösterdiklerini vurgulayan Güzeloğlu, "Belediyelerimizde bir büyük dönüşüm ve değişim var. Özünde insanı merkezine alan insana bağlı bütün bir yatırım ve hizmet anlayışını ve bakışını geliştiren bir yönetim anlayışımız var." diye konuştu.

Bakanların müjde ve yatırım paketleriyle Diyarbakır'a gelmeye devam ettiklerini anımsatan Güzeloğlu, "Diyarbakır'ı bölge merkezi kimliğinden uluslararası bir ticaret, üretim ve eğitim kentine taşıma iddiamız var. Bugün hem yatırım iklimine hem de yapılabilirlik adına çok önemli fırsatlarımız var." ifadelerini kullandı.

"Vatandaşımız kendisi çaresiz ve kimsesiz görmesin"

Muhtarlara hizmet konusunda tavsiyelerde bulunan Güzeloğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Muhtarlar bizim gözümüz, kulağımız, elimiz, ayağımız, temsilcimiz ve oradaki en yetkili organımızdır. Özellikle mahallemizdeki yoksul vatandaşlarımızla ilgili meselelerde de hiçbir vatandaşımız kendisi çaresiz ve kimsesiz görmesin. Devletimiz, kaynaklarımız, kadrolarımız ve kurumlarımız bunun için var."

Toplantıya, Yenişehir Belediye Başkan Vekili Serdar Kartal da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Basri Güzeloğlu Diyarbakır Yenişehir Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title