Haberler

Diyanet İşleri Başkanı'ndan Zeytin Dalı Harekatı'na Katılan Güvenlik Güçlerine Dua

ŞANLIURFA'nın Hilvan ilçesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte 150 kişilik Hz. Ömer Camisi'nin açılışına katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Allah'ım vatanımızı her türlü kazalardan ve belalardan muhafaza eyle.

ŞANLIURFA'nın Hilvan ilçesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte 150 kişilik Hz. Ömer Camisi'nin açılışına katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Allah'ım vatanımızı her türlü kazalardan ve belalardan muhafaza eyle. Milletimiz için tuzak kuran hainlere fırsat verme" dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba beraberinde Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve İbrahim Halil Yıldız ile birlikte sabah saatlerinde Şanlıurfa'ya geldi. GAP Havaalanı'na inen Bakan Fakıbaba ile Erbaş'ı Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, İl Müftüsü İhsan Açık, Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk ve bürokratlar karşıladı. Havaalanından ayrılan heyet ilk olarak Hilvan İlçesinde bulunan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki 150 kişilik Hz. Ömer Camisi ve sosyal tesis açılışına katıldı. Dualar eşliğinde açılanan camide gezen heyet, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerler için dua etti. Suriye'de ve sınır ötesinde görev yapan Mehmetçiğe dua eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Allah'ım vatanımızı her türlü kazalardan ve belalardan muhafaza eyle. Milletimiz için tuzak kuran hainlere fırsat verme. Güvenlik güçlerimize, askerimize, polisimize vatan için mücadele eden kardeşlerimize yardım eyle Allah'ım. Şu anda vatanı korumak için sınır boylarında ve ötesinde, vatanı işgal etmek, huzursuzluk çıkarmak isteyenlere karşı mücadele eden ordumuza, askerimize silahlı kuvvetlerimize yardım eyle Allah'ım" dedi.

Camii açılışının ardından sosyal tesisleri gezen heyet, burada Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba cezaevinde kalan mahkumlar için fırında ilk ekmeği pişirdi. Heyet daha sonra Şanlıurfa Valiliğine geçti. Burada Valilik Şeref Defterini imzalayan Fakıbaba ile Erbaş, Cuma namazı için 20 dönüm alan üzerine inşa edilen 5 bin kapasiteli Mevlana Külliyesi'nin açılışına katılacak.

- Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı Ahmet Eşref Fakıbaba Ali Erbaş Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title